misslavinia1 Kızlar midemin yanmasindan delirecem. Çok yanıyor hiçbir şeyden tat alamıyorum. Gün icinde beni mahfediyor gece uyuyamiyorum napıcam bilmiyorum soda iciyordum artk onunda faydası olmuyor önerebileceğiniz kesin bir çözüm var mi?
Motherbabys misslavinia1 Bende aynı dertten muzdaribim soğuk süt gaviscon şurup maden suyu hiçbiri fayda etmiyo şuan bile aynı alev çıkıyor midemden 🔥
yagmur089 misslavinia1 soguk süt canim gecirirse o gecirir bende ilk ay yasadim 2 gun hhtta ama aci yeme canim aciylada kaynaklaniuor baya ben o gun sbhtan aci yemistim bi midem yaniyir nask ama. Ya gecmedi yatiyon gecmiyor soguk süt ictim oyle anca geçiyor sodanin hic faydasi yok canim soguk bsyler ic hep yada ılık
Deletedmom_85 Süt iyi geliyor diye duymuştum ama daha iyi bilgisi olan varsa teyit ederse doğruluğunu iyi olur. Geçmiş olsun 💐
misslavinia1 Deletedmom_85 süt bi anlık hafifletiyor ama geri başlıyor faydasi olmuyor Tesekkur ederim bu arada😊
beyazgull İnternetten mide yakan yiceklere bakabilirsin ben domatesi bıraktım rahatladım ve sürekli azar azar yiyip sürekli yiyorum aç kalınca yanıyor yanmasına fırsat vermeden ağzıma sürekli bir şeyler atıyorum meyve özellikle aralarda çok yiyorum