Ftm128 Evet arkadaşlar bebiş doğunca çalışmak imkansız zaten ama bu süreçte benım gibi çalışmayı düşünen varmı çok isteksizim ama bir yandanda çalışırsam anca şu süreçte çalışabilirim şuan 10 haftalığız:)
Ftmcgdms Ftm128 2023/ kpss de b grubundan alım yapmıyor bildiğim kadarıyla a grubu alım yapıyor diye biliyorum
2024annesi Ftm128 uzun zaman olmuş ama ne yaptınız merak ettim. Bende hamileliğimin 8. ayında KPSS sınavı var, 4 ay içinde bebiş doğmadan en azından bir puan olsun elimde diyorum. B grubuyum ve bölüm atamam biraz az.
zehraKr Ftm128 ben 2024 e giricem A grubuna hazırlanacak vaktim yok tekli senelerde de alım olmuyor maalesef o yüzden girsemde kendimi denemek için olabilir
Ftmcgdms Ftm128 düz memurluklar çift yil sınavlarına oluyor diye biliyorum ama ben alanciyim pek B grubu hakkında bilgim yok siz genede bakarsınız🙂
Historiceee Merhaba 2023 KPSS için ben çalışmaya başladım. 25 haftalık hamileyim. Bebiş doğana kadar konularımı bitirip, sonrasında soru+deneme ile süreci yürütmeyi planlıyorum. Öğretmenim.
Ftm128 zehraKr benımde A grubuna vaktim yok ama dediğin gibi tek senelerde olmuyormuş bu sene çalışırım diye düşünmüştüm ümidim kırıldı çocuk olduktan snra da hiç çalışmam heralde neyse hayırlısı diyelim
zehraKr Ftm128 ümitsiz olma ben 3 cocukla atanan gördüm hatta komşumuzun gelininin 2 yaşında oğlu vardı hamileydi doğumdan bir süre sonra sınava girdi atandi iki çocukla yaptıysa demek ki düzenli çalışmakla olur. Size tavsiyem( bende bu şekilde yapicam) bu sene eksik olduğunuz derse calisin Bn bu yıl matematik calisicam sadece seneye de tarih coğrafya falan sözel derslerim iyi oldugu için tekrar etmek yeterli olacak en büyük eksikliğim olan matematikte ilerlemiş olacak konu çalışmayıp soru çözerim hep çocuk olsa bile insan isteyince herseyi yapabiliyor