Srp34 Merhaba anneler veet in tüy dökücü kremini sadece kol bacak ve karın kısmına kullanıyorum sizce zararı var mı biran düşündüm ve korkmaya başladım🥺
limoncicegi00 Srp34 kimyasal olduğu için bence kullanma sonuçta belli bi süre vücutta kalması gerekiyor ve vücut emiyor orda cilt altına geçiyor çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Eliyeva1 Srp34 inwallah biwey olmamiwdir bacim peki biwey sorucam o veet tuk tokucu krem tuklerini azaltiyormu yoksa coğaliyormu bana bilgi vere bilirmisin rica etsem
Srp34 limoncicegi00 şuan 15 haftalığım bu güne kadar gebeliğim boyunca kullandım acaba bir zararı olmuşumdur bebeğime
limoncicegi00 Srp34 inşallah bişey olmamıştır canım sen bundan sonra kullanma umarım sıkıntı yaratmaz
Srp34 Eliyeva1 asla çoğaltmıyor ben kullanıyorum aksine baya bir azaltma gördüm çok iyi bir dökücü krem
Eliyeva1 Srp34 o zaman bdden wekilleri belki farkli ben bacaklarim icin 1 defa kullandim eskisinden cok fazla kįl oldu🤷♀️
Sumeyyemehmet_erdem Peki nasıl temizleyebiliriz kendimizi ben 39 haftalık oluyorum yarın ve görmüyorum bana yardımcı olurmusunuz
Srp34 Sumeyyemehmet_erdem sürün ardından en fazla 7-10 dk arası bekletin sonra ıslak bir mendille sıkıca temizle o bölgeyi
Srp34 Srp34 bu işlemi zaten banyoya girmeden önce yaptığınız için banyoda su ile yıkayın ki vücudunuzda kalmasın sonra tahriş etmesin
Sumeyyemehmet_erdem Sumeyyemehmet_erdem ben özel bölgem için kullanmayı düşünüyorum zararı olurmu bebeğe son günlerim
Srp34 Sumeyyemehmet_erdem genitale asla sürmeyin bikini üst bölge için sadece kullanın genitale ben hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum
Sumeyyemehmet_erdem Srp34 önemli olan alttan temizlemek orayada yetisemeyecegim için hiç kullanmam ama onada mecburum
ilozdemir 34 haftamdayım. Hamileliğin başından beri ayda bir kere veet kullandım genital bölgede. Ayda bir kereden bir şey olmaz. Doğumdan bir gun once veet krem ve venüs gillette kullanmayı düşünüyorum. Ağdadan korkuyorum