gunesveguney Tubadefneccc ben yaptırmıştım, Allahtan gelene razıydım ama bi hastalığı varsa onu bilerek beklemek ona göre bilinçli olmak araştırma yapmak yapışacak hazırlık varsa yapmak gibi sebeplerden dolayı yaptırdım bi sıkıntı yaşamadım şükür
Tuba11 Tubadefneccc hadi ya. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Benim bebegimind iki ayağında da bileğinde içe dönüklük var o yüzden istedi ama yaptirmicam ben. İnşallah iyi olur 🙏
RusnEzldnz2123 Tuba11 iyi çok şükür sağ salim kucağına alırsın inşallah bnm ki ellerini açmıyor ayakları eğri ilk bebeğimde de vardı 5 ay makinaya bağlı kaldı sonra melek oldu. Şuan hamileyim yine bunda da o sorun var amniyosentez yaptırdım temiz çıktı.
Tuba11 RusnEzldnz2123 inşallah sağlıkla kucaklarımiza alırız ya. Dünden beridir ölü gibiyim düşünmekten. Elden gelen bişey yok. Rabbim safi ismiyle şifa versin tüm yavrularımıza 🙏🙏
RusnEzldnz2123 Tuba11 amin amin inşallah. Sadece dua etmekten başka çaremiz yok ama sadece ayaklarıysa korkmana gerek yok o pes ekinovarus tedavisi var çok şükür.
Tuba11 RusnEzldnz2123 inşallah canım. Rabbim büyük sağlıkla sıhhatli gelsinler inşallah 🙏 sende evladını güzel bir sekilde al kucağına 🙏😘