Cansu1993 Annecilik 33+2 de dedi banada sadece su iç dedi başka birşey demedi peki hala azalmaya devam ederse ne yapacak acaba söyledim size umarım düzelir bende havuç suyuna basladm
Kiwi12 Annecilik olur canim o sekilde yediğinde daha faydası dokunur.bnce benimde sokacağım yok ben kahvaltıda yiykrum
Annecilik Cansu1993 Ben havuç suyunu sorduğumda evet olabilir dedi başka bişiy demedi bol su iç dedi haftaya tekrar bakalım dedi bende o zamana kadar hem bol su içip hemde havuö suyunu denemek istiyorum bakalım değişim olucak mı
Sevdeo Bol bol su ic ❤Insallah olur canim bende arastirdimda ogrenmistim. Insallah fayda eder sikinti yapma
Annecilik Cansu1993 Yok hayır yapmadı sadece akıntın fazlalaştımı dedi bende evet o hafta fark ettğimde her zamankinden çok oluyordu bu aralar akıntım zaten komtrolde sorucaktım doktoruma bakar mısınız diye ben demeden kendisi dedi
Demet4_4 1 hafta sabah akşam 1 bardak havuç suyu içmen gerekiyo ve deveci armutu yemen gerekiyo gunde 1 tane su sıkıntın ortadan kalkar çünkü bana doktorum böyle söyledi geçmiş olsun