Sehersngl Haftamdayım azalacağına arttı bulantım iki gündür sabahtan akşama kadar kusuyorum. Birşey yiyip içemiyorum. Doktorum bulantı hapı vermişti ama artık fayda etmiyor. Nasıl geçecek bu süreç bebeğim etkilenir mi çok korkuyorum. Artık kusmaktan safra suyu geliyor. Başım çok ağrıyor kusmaktan kasılıyorum. Sizlerin nasıl geçti. 😕
Anneolmak93 Sehersngl ben 16 haftanın ortasındayım yine geçmedi sabah akşam kusuyorum açken tokken farketmiyor artık doğurmak için dua ediyorum dayanamıyorum . Prilam 4 tane kullanıyorum
Bilgee_yel Sehersngl ben 30+3 haftalık hamileyim ama hala sabah bulantılarım oluyor herkesin hamileliği birbirinden çok farklı bazıları doğurana kadar kusuyor inşallah en kısa zamanda geçer 🥰🥰 haşlanmış patates ye tuz kat içini bastırır birde süzme yoğurt onlar bana çok iyi geldi
Lulu02 Evet benim şuan daha çok erken mide bulantılarım başlamadı ancak çevremde serum alıp rahatlayan birçok kişi tanıyorum zaten bebeğe zarar verecek bir şey değil bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz 💐😌
Sehersngl Lulu02 gittim serum taktılar iki tane şimdi iyiyim teşekkür ederim. Aslında ilk çocuğum da da serum yemiştim ama ben bu bebeğim de ki gibi çok kötü olmamıştım. O yüzden iyi gelir mi diye sordum işte insan ilk de olsa ikinci de olsa tedirgin oluyor ya😕
Sehersngl Anneolmak93 Bilgee_yel ben de ilk çocuğum da doğum anına kadar çektim bulantıyı utanmasam doğum da kuscaktım. Çok şükür bugünlerimizede hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah. 🙏🥰