Durulay3 Ultramommy canım ben böyle bişey olmasını imkansız dıye bılıyorum oyuzden şok oldum yarın sabah gıdecegım zaten 😅
Nur_089 Ya aptal ebeler boş boş konuşmuş yada o doktoru ikiz olursa acik bırakman lazım ben ikiz gebeyim 28ci haftamdayım mümkün degil görmemen sen bile ultrasonda muayene sırasında ikisinide görüyorsun ekranda o ne demek ya
aygt Durulay3 sen nasıl hissediyorsun bilemem ama bence çok tatlış yani eğer ikiz ise. Diğeri düşmemiş demek ki mucizevi 💕 Haberlerinizi bekliyoruz 💕🐣🐣
Mucizebebek2 Durulay3 doktorun cevabıda şaşırttı beni 36. Haftaya kadar takibini yaptığı bebeğe net bı şekilde neden hayır ikiz olamaz diyemiyor
Durulay3 Mucizebebek2 canım dedi ya sağlık ocağındaki şey bozuk yada sabah gel dedı oda baya şaşırdı olamaz dedı yani
Hmry Ayy nasıl görmezler ultrasonda bende bir yanlisiklik olmuştur varsada hayırlısı olsun sağlıkla alın kucaginiza
snm-ekr1 Durulay3 cidden çok tuhaf ve heyecanlı tabi bu zamana kadar anlaşılmaması da ayrı bir ilginç vallahi hadi bakalım yarın ola hayrola
Fidan_14 Durulay3 böyle bişey imkansız gibi Amma rabbim ol derse olur .Onların cihazları bozuk bence ulturasonda görünmeyen 2ci bir bebeyi ebeler elleriyle nasıl anlaya bilirki çok mantıksız .İnsAllah sağ salim kucagına alırsın
sedacelikss Durulay3 bana da sağlık ocağında kalp atışı yok ölmüş dendi(karnımda çocuk tekme atarken) 😂😂 o aletler yanılabiliyor bence❤️