Belcim Hanımlar tansiyonum sürekli 14civarında bazen 15 daha önce post actım 1 cevap geldi merak ettiklerimmm var
Aysehatun Belcim hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli canım mesela doktorum her kontrolee beni uyarıyor evde mutlaka tansiyon takibini yap diye bence doktora gitmelisin kendi doktoruna danış bu konuyu ihmale gelmez benim bildiğim bu kadar konu hakkinda
Belcim Aysehatun ya ben gittim 2 gün yatış verdiler ama yatmak istemedim faha kötü olacağımı bilşyodum zaten sadece takip etmek istediler. Gün içinde de 14 sürekli tansıyonum bişey olurmu
zgeYcetrk Belcim bence zor olsa da 2 gün hastanede bulun canım tansiyon gebelikte tehlikeli oluyor en azından tedavi başlarlar doktor sıkıntı görürse sen de rahat edersin.
Aysehatun Belcim neden hastanede kalmiyorsun burda okudugum arkadaslarimda hastanede yatan cok var doktorlar yuksek tansiyon konusunda cok uyariyorlar zaten siz neden hala evdesiniz onu anlayamadim
Belcim Aysehatun doktor eger istersen dedi çünkü. Yat kesinlikle demedi bende kendimi evimde iyi hissediyorum