Busra_05 Gamzetncblkk06 bana da doktorum yolk varsa bebekte vardır demişti küçük olduğundan gorunmemistir belki sıkma canını canım
eknsnsr98 Gamzetncblkk06 benimde 5+4 te doktorum kese ve yolk kesesini gördü suan 7+3 daha gitmedim doktora yolk varsa bebekte vardır diyorlar boş gebelik değil yani oluşuyor diyorlar bende daha gitmedim bilmiyorum
Sare_benan Benimde öyleydi hastaneye bile yattım sıkma canını görünücek inşallah bebekte yolk varsa korkma demişti o zaman doktorum dediği gibidir oldu
1busra_ Benim de kese göründü ama bebek görünmedi şuan aynıyız doktorum normal dedi bir dahakine hem görür hem kalp atışını duyarız demişti
Prensesmelek Gamzetncblkk06 banada ilk bos gebelık olabılır demisti ama yolk kesesını gorunce büyük ihtml bebekte var demisti hatta alttan muayne ile gormustu oyuzdn bir ıkı hafta sonra gidersen ınsalh gorursn sende🤲🙏
Gamzetncblkk06 2prensesannesiiii Allah razı olsun inşallah bakalım rabbim herkese sağlıklı nasip etsin
Bebeto6161 Gamzetncblkk06 bende önce yolku gördü bebek görünmüyor dedi daha haftaya gel dedi bebeği görürüz daha geç gittim 12 gün sonra kalp atışını da gördüm birden yolk varsa bebekte var merak etme 🙏🏻