GE-20 Yeni evliyiz 2.denemede de hamile değilim sizin süreçiniz nasıl oldu acaba? Kaçıncı denemede oldu bu süreç biraz yıpratıçı gibi
Dlkzz GE-20 benim 1 senenin sonunda oldu kuzum. Zaten doktorlarda 1 yıla kadar normal diyorlar. 1. Yılın sonunda hala olmuyorsa o zaman araştırmaya başlıyorlar. Ovulasyon testi kullan ne zaman yumurtalığını bilmiyorsan o günlerde iliski olsun.
umena GE-20 her ay olmadı diye üzülme ilk önce 😅🫶 daha çok yeni deniyorsunuz, ben 9. Ayda hamile kaldım
melegimhosgeldin1 GE-20 ilk ayın sonunda hamile kaldım ve üç aylıkken düşük yaptım şuan 9. Aydayiz şükür tekrar hamileyim
323832 GE-20 her ay normal ciftlerde gebelik sansi yuzde 25 tir zaten daha cok erken duzenli iliski ile 1 yıl sonunda gebelik elde edilmiyorsa o zaman belki neden olmuyor diye tereddute dusmeniz olabilir ama herkesin ilk aydan ya da ikinci aydan olcak diye bi sey yok evet ilk gebelikte benim oldu 1 bucuk sene korundum korunmayi biraktigim ay hamileydim stres yapma akışına bırak şuan 2.ye hamileyim bu da korunmayi biraktigim 2.ayimda nasip etti.
Meloo14- Bebek dediğin hemen olmaz ki ama, ben 14 haftalik hamileyim şuan da evliligimizden 8 ay sonra oldu. Kafana takarsan zaten olmuyor ve yeni evlisiniz naçizane fikrim gezin dolaşın düzene alışın sonra bebek düşünün😇
bademli_puding GE-20 kuzum bu öyle hemen olacak bişey değil kişiden kişiye değişir mesela benim arkadaşım ilk geceden hemen gebe kaldı ben ilk kızımı 8 ay sonra gebe kaldım 6 yıl korundum ikinciye iki buçuk yıl sonra gebe kaldım ikiside tedavisiz oldu şükür doktorum bana bin tane test vermişti iki buçuk yıl korunmasız ilişki gebe kalmamak için çok uzun bir süre demişti adet olduktan sonra gidip o testleri yapacaktım ki bi baktım gebeyim Allahın takdiri
1busra_ GE-20 canım zaten ilk 3 ay olmaması öngörülen bisey bende 5. Ayimda kaldım denemeye başladıktan sonra yani daha olmaması çok normal kafana takarsan olmaz, hiç düşünme Rabbim hayırlı zamanda versin diye dua et hep en güzeli o 🌼
ArvenMom GE-20 düşünmemelisin stres yapma akışına bırak herkesin doğurganlığı yumurta kalitesi sperm kalitesi aynı değil mesela ilk ilişki gününde hamile kaldım ve içime boşalmamasına rağmen . düşükle sonuçlandı kalbi durmuştu. 1 regl dönemini atlattım direk yumurtlama ve doğurganlık günlerimi değerlendirdim ama malesef ki yine yumurtlamadan önce hamile kalmışım😂😂😂 ( meni suyunun içinde bir çok sayıda sperm bulunuyor ) ve hepsi bana denk geldi 8+4 hamileyim şükür allah isteyen herkese nasip etsin bütün dualarım isteyenlere 🥰
aydinaleyna61 GE-20 ilk gebeliğimde evlendiğim ilk ay kaldım. İkinciye de 19 aylık kızımı emzirmeyi bıraktığım ay kaldım çok şükür allah herkese nasip etsin inşallah