Yenianne66 Mhande yok canım bekliyoruz olmasını buraya katıldığım zaman yeni hamileydim o zman böyle isim yaptım ama geri düşükle sonuçlandı o şimdi de bilmiyorum nasip olursa öyle sıkıntı strese sokmuyorum geçen ay o kadar inanıp olmadığı içindir 😂😂😂
Mhande Yenianne66 aahqhhq Ya askm yaa ne güzel hep böyle pozitif ol inan mesajnla beni de gülümsettin 😀 Rabbım kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
_gmzenur_ Mhande Canım bana 2.çizgi var gibi geldi. Benim de böyleydi adetime 5 gün kala gebelik testim şimdi 25 haftalık hamileyim 2 gün sonra tekrarla bence testini. Ben dayanamayıp gidip kan vermiştim 8,25 çıkmıştı testim böyleyken. İnşallah darısı sana canım🙏🏻 Sende gidip kan ver eğer varsa küçük bile olsa çıkar kanda.
Mhande _gmzenur_ ayyy insaAllah kuzum yaa gerçekten çok istiyorum olmasını cidden senin ki de mi böyle belirsizdi kuzu 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
meleklerin_annesii Mhande orda ikinci çizgi var gibi bi ışıkta çekip atarmısınız , ümitlendiren istemiyorum ama sanki çizgi gördüm
Mhande meleklerin_annesii kuzu elimde başka test yok malesef simdi dünkü yaptığımı atsam o kuruma çizgisi olur en iyi yeni test alip atmak olur öyle yapar atarım sana ❤️❤️❤️🤲🏻
ogretmenHnmm Mhande canım ben ikinci çizgiyi gördüm çok çok silik 2 gün sonra tekrarla ben bile heyecam yaptim simdi görünce
Mhande ogretmenHnmm yaa kuzum benim yaa ne bilim çok istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum adet tarihimi insaAllah olmam yaa🤲🏻🤲🏻🤲🏻😑
Mhande 180720 kuzum çok hafif belli ama ben pek emin değilim o yüzden adet tarihini beklicem bakalım 4 gün kaldı adete ❤️🤲🏻
180720 Mhande seni hatırlıyorum ya bi postta daha konuşmuştuk seninle. Umarım doğru görüyoruzdur Allah kucağını boş bırakmasın 💖
-Songul Reglime Tam 5gün kala bende erken genelik testi yaptım tek çizgi çıktı,ertesi gün yani 4 gün kala kaset testte silik çizgi çıktı bence hiç üzülmeyin yarın normal testle tekrar deneyin kaset testler daha dogru sonuc gösteriyor diyolar