Hilalrumturk 12 haftaligim normal de var gibi sırt üstü yatınca karnım dümdüz neden büyümüyor ki bebek iyi mi acaba bisey mi oldu da büyümüyo Offf
Tubatgn Hilalrumturk Normalde karın 16.haftadan sonra tam anlamıyla çıkmaya başlar. Ve kişinin vücut yapısına göre değişir. Ben 24 haftalık oldum hala bile tam anlamıyla anlaşılmıyor karnım. İç karnım geniş, çok uzun ve zayıf biriyim.
yagmur0504 Hilalrumturk daha ister kuzum en az 17/18 haftada belli olmaya başlar merak etme 🤗🙏korkulacak bir şey yok 🥰
dndmstf Hilalrumturk benim karnım yeni yeni belli olmaya başladı ve ben 7aylık hamileyim erkenden büyüyenilir karnın geçte bu senin rahmine alakalı bir şey çocuk rahattır merak etme
Papatyarslan Hilalrumturk ben 16 haftalığım karnım kocaman oldu 10 haftalıkken çıkmaya başlamıştı boyum kısa kilom da 48 iç karınla alakalı bir durum bence kafanıza takmayın o kadar bebiş içerde rahattır🥰🥰
Hilalrumturk Tubatgn anladım ben 67 kiloyum kalcam var normalde göbeğim hiç yok karnım dümdüz 2. Daha erken belli olur diyolar ama yok daha
Sumeyyemehmet_erdem Tubatgn ben kısa zayif minyon tipliyim benim 6 aydan sonra yavaş yavaş belirginlesmeye başladı kişiden kişiye değişiyor
Hulya2626 Hilalrumturk ben 19. Haftayı bitirmek üzereyim çok az belli oluyor. Her gören hamile gibi değilsin diyor. Ama vücutla alakalı bir şey. Doktor kontrolünde bir sorun yoksa kafaya takmamak lazım.
Bosbogazkiz1 Hilalrumturk Bende bugün 12+0 im 47 kilo ile hamileliğe başladım şu anda 49 kiloyum hamile olduğum kesinlikle dışarıdan belli değil kuzum yanlız değilsin
Hulya2626 Hilalrumturk annem 6 çocuk doğurmuş. Diyor ki 5. Ay bitikten sonra istemesen de hızla büyüyecek ağırlaşacak. O yüzden şimdi hafifliğin tadını çıkar. Bence haklı 😌
hzl040823 Hulya2626 benim annemde öyle diyor😂😂 hep 6 aylıkken ablama 36 beden etek giydiğini söyler bi de 😅😅
hzl040823 Hilalrumturk daha küçük ama 😅 ben 17 haftalığım daha ayva göbeği gibi ama yapısal olarak kalın bacaklı ve popolu biriyim 😅 göbekten en son kilo alırım bana 17 hafta bile erken geldi göbek için 🥲
Seda35 Hilalrumturk 30. Haftada çıktı öncesinde hamile gibi durmuyodu simdi 9 aylik ama genede küçükmüs bana gore kocaman 🫢