celileturk Burda okuyorum iğne çok şiddetli agrı yaptı falan diye dün bende vurundum hiç ağrım olmadı acaba iğne mi etkisiz geldi
myangelson celileturk yok bende de hiç ağrı olmamıştı hatta dedim fayda etmedi galiba 14. Günü silik çizgiyi görmüştüm 😊
Ysmnpmk celileturk kiminde hiç ağrı olmuyor merak etmeyin benimde öyleydi acaba yanlışmı vuruldum diye düşünmüştüm hiç agrım belirtim yoktu ama 36 saatın sonunda sadece akıntı görmüştüm
celileturk myangelson ben dün vurundum ikili günü bu akşam bende ağrı sızı yok sadece basım agrıyor ondan mı bilmiyorum tabi bide hafif bulantı gibi bişey
Tolga61 myangelson benimde bugün iğnenin 14. Günü bel ağrısı şiddetli var ama test yaptım dün negatif, ne kadar daha beklemem gerekiyo
celileturk Ysmnpmk allahım kucaklarımızı hayırlı evlatlar ile doldursun kimse yi bununla sınamasın insallah
myangelson celileturk bende hiç bir ağrı akıntı vs hicbirsey olmamıştı dediğim gibi tutmadı diyip umudu kesmiştim kafamdan atmıştım 😄 14. Güne yakın da adet belirtilerim başlamıştı test yapmayacaktım adet olcam zaten diyip eşim yaptirmisti baktım silik pozitif
celileturk myangelson ay masallah barekallah darısı isteyenlerin hep basına olsun insallah sağlıklı bir sekilde
myangelson Aysel_krdg celileturk İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip olur hepimize 🙏🏻🤍
Kuem Kızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü ve ara ara kasıklarıma ve genital bölgeme ağrı giriyo ama böyle anlık ağrılar. Bu durumu yaşayan var mı acaba
Kuem celileturk canım iğneyi vurulduktan ertesi gün hafif ağrı oldu o kadar, şuanda akıntım göğüslerde şişlik falanda var ama belkide iğnenin etkisidir ya da psikolojiktir bilmiyorum. Sanırım her ay hüsrana uğramaktan yorulduğum için içim hep bi karamsar
Aysel_krdg Tolga61 regl olana kadar umut vardır bir bakarsın yarın pozitif testin inşallah pozitif olur canım rabbim hiç birimizin emeğini boşa götürmesin
myangelson Tolga61 iğnenin 14. Günü genelde pozitifse çıkıyor canım ama yine de istersen bı kan ver yarın falan
Tolga61 Aysel_krdg aminnn insallahhhhhh canım ama morrlim çok bozuldu bu sefer ümitliydim vala ilk defa bu kadar üzerine düşerek çocuk istedik, 6 senem doldu evlilikte
myangelson Tolga61 anladım canım demek ki hayırlısı böyleymiş rabbim en hayırlı zamanda bı evlat nasip etsin hepimize 🙏🏻🤍