merve_gtekin 3 gün önce doğum yaptım bir erkek bebişim oldu ☺️ ailem yok eşim var ve ailesi de beni istemedi sadece eşimle yanlız başımıza yaşıyoruz birde birkaç dost gibi görünen ama sadece menfaatleri için yanımda olan kanı bozuk arkadaşlarım var doğumdan sonra ödem şişliği oldu bende ve şuan taburcu edilemiorum hastanede yanlız başıma kalıyorum su verenim yok saolsun eşim çok ilgilenior benimlede bebeklede ama kadın doğum servisinde kalamior devlet hastanesindeki çalışanları bı çoğunuz biliyor ilgilenmiyorlar kanamam var bebeği degistiremiorum doğru düzgün kaldırıp emziremiyorum yanımda bı bayanın olması benim için çok iyi olurdu kız arkadaslarima yalvarıyorum gelmiyorlar işimiz var diyorlar 1 saat sonra kimisi kafede canlı yayın acior kimisi arabayla gezior story atior Okadar canım acioorki yani iyi günümde yanımda pervane olan kardeş im dediğim evimde besledigim insanlarin bana karşı hiç sevgileri merhametleri yokmuş Rabbim Kimseyi kimsesizlikle sinamasin Lütfen dua edin sizleri tanimiyorum öyle içimi döküp birazda olsa rahatlamak istedim Derdimi anlatacağım hiç kimse yoktu 😞😞 Allah rızası için tek isteğim bana dua edin Bian önce iyileşip evime gitmem gerctekten Düşenin dostu yok rabbim Benim neler yaşadıklarımı gördü bilior dilerim allahimdan kimse yaşamasın yasadiklarimi😭😭😭
Kaahvelii merve_gtekin Kimse başına gelmeden bilmiyor canım o süreci Bosver takılma mesafeni koyarsın kimse halden anlamaz İnşallah toparlanirsin hemen ve sağlıkla buyutursunuz bebeğinizi ❤️ Üzüldüm durumuna 😔
adehuS merve_gtekin Bugünler elbet geçecek,bebeğin için güçlü olmaya çalış,çok şükür sağlıkla bebeğini kucağına almışsın en önemlisi bu zaten. Rabbim acil şifalar versin,bu hassas dönemini en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin.
Annesininportakali53 merve_gtekin bu devirde herkes öyle canım kimse kötü gün dostu değil kötü günde kimseyi yanında bulamazsın insanlar menfaatçi olmuş. Kendini toparla biran önce şu düşünceden çık ne güzel esin destekçi siz ailesiniz kimseye ihtiyacın yok. İnşallah birna önce iyileşir çıkarsın bebeğinin sana çok ihtiyacı var kuzum artık annesin hemde cok guclu bir anne 🧡🤤