Didemesut Kasılma olduğunu nasıl anlarız. Her zamankinden çok hareketli ve baskı mı uyguluyor göbeğe bilen var mı🥰🤠
Baymehal Didemesut inan şuanki hamilelikte bildiğim çoğu şey uygulanmadı 😂 kasılma zannederek hastaneye gittim hiç bişey çıkmadı sancı zannettim hiç bişey çıkmadı taze anne gibi takılıyorum 😂😂
Baymehal Didemesut inan şuanki hamilelikte bildiğim çoğu şey uygulanmadı 😂 kasılma zannederek hastaneye gittim hiç bişey çıkmadı sancı zannettim hiç bişey çıkmadı taze anne gibi takılıyorum 😂😂
Didemesut Tubatgn sağ ya da soşda toplanıyor baskı yapıyor sonra kendi kendine düzeliyor ona mı kasılma diyoruz 😅
Gezgin01 Benim oluyorda bu dedikeriniz sonra geçiyor ne aralıklarla olmalı o bana bebek dönüyor dediler.
Baymehal Didemesut benim 2. 😂😂 Diyorum ya bildiklerim bilmediklerimden az sancı diyorum tık yok nefesim kesiliyor birde yok yani doktormu kör bebğin bana mı garezi var 😂😂
_edakrsu22 Eee ben 31+2 günlük hamileyim ve bende uzun zamandır kasılma oluyor ozaman bebek toplanıyor falan sonra geçiyor eğer burada anlatıldığına göre ise kasılmaları yaşıyorum ama hastanede herhangi bir sorun yok😂😂
Didemesut _edakrsu22 🤣🤣🤣 kasılma başka bir şey o zaman internette ağrısı bele vuruyor yazıyo ama bizzat yaşayan biri yazsa güzel olur😅