Prensesannesimom Az once nişanım geldi ama sancı vs bişey yok hastaneye gitmeli miyim biligisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi elim ayağım birbirine dolandı😑
Annesininportakali53 Prensesannesimom gitmene gerek yok canım suyun gelirse git direk ama Nisan geldiyse sadece gitmene gerek yok yakında kasilmalarin vs. Olur takip et
Asil_hatun Prensesannesimom yok kuzum sancı olmadan gitme bende dün nisanim geldi sancim da vardi gittim 3 cm açıklık var ama bebek yüksekte daha dedi doğum kanalina tam girmemiş simdi evde sancıyı bekliyorum
simgekaya Prensesannesimom kasılmaların varsa kaç dkda bir geldiğini takip et 5dk ara ile 1dk sürüyorsa doğum başlıyor demektir. Boşuna hastaneye gitme daha çok stres oluyor insan hastanede en güzeli bu dönemi evde dinlenerek ılık duş alarak ve yürüyüş yaparak geçirmek💞
Bahaaaar Prensesannesimom Sakin ol tatlim istersen doktorunu arayip bilgi ver görmek isterse doktoruna gidersin , sancın yoksa suyun gelmediyse telas etme bekle
Nesli3504 Arkadaşlar bende 38 haftadayım bugün kontrolüm vardı nst de az sancım çıktığı için acilde muayene ettiler alttan baktılar ama açıklık yok açılma nezaman olurki
Arife2736 Prensesannesimom korkma telaş yaoma sen herseyi yapabilirsin öncelikle.sakinles ve doğumu kolaylaştıracak hareketler yap sıcak bir duş al temizlen nefes egzersizleri yap bol bol yürü hareket et yemek ye su iç sancıların başlar ins kısa sürede
Zaz24 Prensesannesimom nişandan sonra doğumun başlaması 3 gün de sürebilir 10 gün de sürebilir dedi benim doktorum. Sancı ve kasılma olmadan ve su gelmeden hastaneye gitmeye gerek yok
Prensesannesimom Hepiniz çok saolun kizlar Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir avazda bebeklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🏻💕
Prensesannesimom Kızlar doğurdum çok şükür darısı sizlerin başına rabbim saglikla sihatle kavuştursun hepinizi insallah
Minnakyavrum Prensesannesimom nasıl oldu anlatır mısın sancin filan yoktu sanırım dün öyle demişsin 🙃alahim bağışlasın size bizede nasip etsin ya bekliyoruz hacı bekler gbi