Kilavuz5252 Kızlar genel ultrasyon işlemini kaçıncı haftada yaptırdınız ? Bilgi alabilirmiyim acaba ?
Deletedmom434 Kilavuz5252 detaylı ultrasondan bahsediyorsunuz sanırım 18-24 haftalar arası yapılıyor bebeğin parmaklarından bütün organlarına dek inceleme yapılıyor
Busrademiir Ya bir şey soracağım bende post varken bir daha açmayayım dedim ikili test için kızlar benden kan alındı 3 tüp ayrıca bir de ultrason ile baktı ense kalınlığı iyi dedi haftasına göre sağlıklı kolu ve bacağı da iyi dedi ama arkadaşımdan kan almamışlar sadece ultrason ile bakmışlar. Sorum kan da mı çıkıyor sonuç benim kafam karıştı
Busrademiir Harunnisa Vallahi bende anlamadım benim kafam karıştı o yüzden bana 2 hafta sonra çıkar dedi sonuç
Deletedmom434 Busrademiir evet öncelikle ense kalınlığı burun kemiğine vs bakılıyor diğer risk faktörleri kanda çıkan sonuçlarla değerlendiriliyor🌸
Busrademiir Harunnisa Vallahi o doğurdu zaten de bugün konuştum belki bana yapmadılar dedi ya da eksik yaptılar dedi
Harunnisa Busrademiir yada unuttu bir sürü test yapiyorlar kafasi karismistir belki yada unutmuslardir yapmayi