Cyln2424 Kızlar 2 gün önce negatif çıkan kaset test eğer gebelik varsa 2 gün sonra pozitife dönebilir mi? Test yapmaya korkuyorum bu kadar kısa sürede farklı sonuçlar gören oldu mu lütfen yazar mısınız? 😬🙏🙏
oykumm_1233 Cyln2424 kuzum ben 6 gün kala negatif cıkmıstı 2 gün kala gene yaptım pozitif cıkmıstı 4 günde degişti suan 33 haftalık hamıleyim cok sukur isteyen herkese Allahım nasip etsın 🌸
kbra19 Cyln2424 3 gün kala yaptım negatifti Sonra geçene kadar bidaha yapmayacağım dedim ama o gece belim çok ağrıdı adet olacakmışım gibi dayanamayıp aldım adete 1 gün kala silik çıktı Adet günümde yine yaptım silikti ertesi gün kan vermeye gittim 83.72
Abcd12 Cyln2424 benim 1 hafta arayla çıkmıştı testi yaptım çıkmadı bir hafta sonra yaptım çıktı hemde 6 haftalikti
Elfidan Kızlar bende reglime 1gun kala test yaptım negatifti adetime 1 gün var sonradan değişirmi bilgisi olan yazabilirmi
Cyln2424 Yine negatif 😂 bundan sonra değil 3-4 gün 3 ay da geciksem olmadığını düşünür daha da test mest yapmam bitmiştir .