nur_unver Meraba kızlar ben 8.hafta 4 günlük hamileyim rahmim biraz geride olduğu için karnımdan baktığında ultrasonla goremedi . Alttan bakınca ultrasonla bebeğim gözüktü çok şükür bi sorun yok dedi doktor 11.haftada rahim genisleyecegi için karından bakarız dedi ama hiç böyle olan varmi acaba
Mer93 nur_unver 🙋🏻♀️ Herhangi bir sorun olmuyor sadece küçükken geride olduğu için görmekte zorluk oluyor sonrasında büyüdükçe öne doğru geliyor rahatça karından görünür merak etmeyin
tecrubesizanneadayi12 nur_unver benimde rahimim ters bu nedenle ilk muayenemi alttan olmuştum daha sonra doktorum bol su içerek gelirsen eğer daha rahat görürüz bebeği demişti bir dahakinde bol su içip gitmiştim rahat bir şekilde karnımdan görmüşyü bebeğimi daha sonrasında bir ay sonra gittiğimde ben yine bol su içip gitmiştim ama o zaman bebek büyük olduğu için mesanedw baskı yaptığından doktor görmemişti rahat bir şekilde😂lavaboya gönderip çyle tekrar baktı büyüdükçe rahat görülüyor canım canını sıkma endişe etme
nur_unver tecrubesizanneadayi12 bakalm bende şu içeyim bidakinee inşallah gerek kalmaz alttan muayeneye üstten görür
tecrubesizanneadayi12 nur_unver o zaman çok rahatlıkla görünür inşallah ben 12. Haftada bol su içip gittiğimde demiştiki bebek büyüdü artık rahat görülür bundan dolayı içmene gerek yok demişti lavaboya göndermişti İçini ferag tut
Hestiaa Benım de rahmım gerıdeymıs, doktorum yesıl gözlu ınsan mavı gozlu ınsan gıbı bırsey.bır hastalık yada sorun değil dedi.Sadece bırazcık ultrasonda ılk haftalarda bastırması gerekıyor görmek ıcın baska hıc bır sıkıntı yok