Nurandson Metal kutuda çikolata yaptiricam instagramda karşıma ilk burası çıktı daha önce yaptırıp memnun kalan var mı ya da önereceğiniz baska sayfalar da olur
Sule3842_ Nurandson Biz çikolata atölyesinde yaptırdık. Tadı çok güzel. Modelide istediğin gibi yapıyolar.
trakyalikizce Nurandson ben yaptırdım ancak kutu üstüne yapıştırma yaptıkları için hoşuma gitmedi daha sonra başka bir sayfaya yaptırdım kullanıcı adı: bebekcikolatasi kesinlikle tavsiye ederim kutunun üstüne uv baskı yapıyorlar ileride de kullanılır çok kaliteli🌸
Nurandson trakyalikizce heh işte bende kutuyu sonradan kullanabilmek istiyorum çok işime yaradı bu cevap tesekkur ediyoruumm
132025 Nurandson ben ordan yaptırdım çikolatası güzel ilk gebeliğimde bebek çikolatası sayfasına yaptırmıştım o da güzeldi direk baskı şimdi arkadaş yazınca baktım bende dikkat etmemişim yapıştırma yapmışlar çikolata deposunda ama çikolatası falan gayet güzel
Nurandson 132025 teşekkür ederim fiyat olarak makul bir sayfa aslında yapıştırma olması çok sorun olur mu bilemedim