iremsenturk_16 Merhaba anneler, pıhtılaşma sorunum olduğu için bugün iğneye başlıyorum daha çok yeni hamileyim doktorum vakit kaybetmeden başlatıyor sizin iğneyle aranız nasıl herhangi bir yan etkisi var mı bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler 🙏🏻 😔
Happycatt iremsenturk_16 bende kullanıyorum hamileliğimin başından belli herhangi bi sıkıntı yaşamıyorum çok şükür 🙏
Semali1 iremsenturk_16 Bende kullanıyorum bende yeniyim hemen banada başlattı doktor. Herhangi bir yan etkisi yok canım iğneyi vurduktan sonra içindeki ilaç gidince biraz yakıyo o kadar yani korkma bu normal
Fadimegll321 iremsenturk_16 korkmana endişelenmene hiç gerek yok öyle zaman gelecek ki sen yapacaksın iğneyi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ☺️😍 hiçbir zararı yok hatta benim ara ara kalp sıkışmalarım vardı onlar da gitti 16. Haftadayız 🙏🏻
Bernadenizserkan iremsenturk_16 Bende gebeliğimi öğrendiğim günden itibaren oksapar 4000 ve coraspin kullandım doğuma 3 hafta kala coraspini bıraktık . Oksapar da doğum a 1 gün kala bıraktık sezeryan ile doğum yaptım normal doğum riskli olur dedi doktorum
iremsenturk_16 Semali1 inanır mısın hiç böyle şeyler kullanmadım bilemiyorum o yüzden merakla endişe bir arada inşallah bizede iyi gelir bebeğim için 😌
iremsenturk_16 Fadimegll321 amin canım çok teşekkür ederim onun gelişimi sağlığı için herşey razıyım sadece hiç kullanmamıştım o yüzden merakla endişe bir arada Rabbim gücünü verir inşallah 😔🙏🏻
Semali1 iremsenturk_16 İnanırım tabi bende yeni yeni öğreniyorum canım benim. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin inşallah 😘
iremsenturk_16 Bernadenizserkan ohh sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin canım benim darısı bizim başımıza inşallah 🥰
Citlembikk iremsenturk_16 bende öğrendiğim andan itibaren gittim 4 buçuk haftalıktık hemen başlattı doktorum 9. Haftaya geldik çok şükür 🤲🏻 çok kolay vuruluyor hemşire gösterdi ilk biraz ilacı yakıyor ama hiç sorun olmuyor o da bebeğim iyi olsun da diyorsun ☺️☺️
iremsenturk_16 Citlembikk bende yarın başlıyorum artık daha biz baya ufağız ama geç kalmadan başlatıyor doktorum sağlıkla gelsin inşallah hepsi onlar için herşey değer 🥰🙏🏻
Kubraguc1301 iremsenturk_16 bende gebe kalırsam kullanacağım ama bendede endişe var haliyle inşallah sağlık olssunda yapacak bisey yok kanama VS sorun olur mu korkusu var bendede 2 kez kayıp yaşadım bende inşallah hayırlısi olur hakkımızda
iremsenturk_16 Kubraguc1301 insanın aklından hiç çıkmıyor kayıpları ama Rabbim gönlümüze göre versin inşallah mecburen kullanacağız bebeklerimizin yaşamı birazda ona bağlı inşallah şifa olsun diye alıcaz pek fazla seçeneğimiz yok canım 😌
esraamom iremsenturk_16 canım bende enox 4000 kullanıyorum hamile olduğumu öğrendiğimiz gibi başladık. Sen hangisini kullanıyosun
iremsenturk_16 esraamom kuzum yarın başlıyoruz doktorum daha ismini söylemedi ama vakit kaybetmeyelim dedi ben çok erken öğrendim bebeğimi pazar gece 46 beta dün gece 153 çok çok minik henüz 😌
krdelen41 iremsenturk_16 bende daha kese oluşmadan kullanmaya başlamıştım canım öğrenir öğrenmez şuan 6 aylık oldum hala kullanıyorum korkma alışıyosun canın acımıyor belli bir zaman sonra rutin alışkanlık haline geliyor❤️
iremsenturk_16 krdelen41 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim 🥰 bende alışacağım bebeğimin sağlığı için mecburum en güzel mecburiyetimiz Rabbim sabrını versin inşallah 🙏🏻😌
elifcicek_07 krdelen41 6. Aya kadar karnınızdan mı vurdunuz acaba? Korkudan eşime yaptıramıyorum karnımda da yer kalmadı doktor da bacağa vurma dedi
Citlembikk iremsenturk_16 amin hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alalım Rabbim her isteyene de nasip etsin inşallah 🥰
esraamom iremsenturk_16 ilk hamileliğin mi canım. Benm 4.bebeğim bir erken doğum iki düsük olduğu için kullanıyorm
Sibel0812 iremsenturk_16 BNde 12 haftalık olduk en başından beri kullanıyorum sadece kolda morarma yapıyor onun dışında bi sıkıntı yok Bn sürekli koluma yapıyorum
iremsenturk_16 Sibel0812 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏🏻 bakalım bende yarın başlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun 😌