Ezgimmmmm Kızlar sosyal yardım geçen ay dortyüzelli gelirken buay yüzyetmis gelmiş neden acaba tam aksı zam gelmemismıydı
Annesininportakali53 zamaneannesi80 elektrik destegi de mi o şekilde yatıyor ben ptt ye gidip faturayı veriyoruz otomatik düşüyor diye biliyordum
Gzm012 Kaderrcyrr valla tesadüf gördüm yardıma başvuru yapmıştım oda çıkmış ilk defa kullanacam bende
zamaneannesi80 Annesininportakali53 para olarak çekemiyoruz ama ne kadar indirim sağlandığını görebiliyoruz.. mesela ben aile desteği alıyorum otomatik çıkması lazımken bana çıkmadı eşime çıkmış 🙈
Bhr075 Merhaba kızlar bende 2 ay önce başvurdum, fakat hala süreç devam ediyor diye yazıyor normal mi başvurunun bukadar uzun sürmesi
Annesininportakali53 zamaneannesi80 aaa otomatik çıkması lazm aslında gerçi bana aile yardım desteği çıktı eylülde onaylandı Ekim yatmadı kasımda yatar inşallah o yatsa sukredecem🤣
Angelmom_ Nasil basvuruluyor ,basvuru sureci nasil ilerliyor elektrik dogalgaz yardim destegi nasil alabiliriz
zamaneannesi80 Annesininportakali53 yatar bu ay büyük ihtimalle kız kardeşiminki de bi ay geç yatmıştı.. geriye dönük olarak da alırsın 🤭
besimeklnc Kizlar bisy sorucam eşim asgari ücret le çalışıyor sigortalı bnde faydalanabilirmym yardımcı olurmusnz
Etkinkaya Kızlar ben annem için başvuru yapmıştım geçen ay onaylandı. Ptt ödemelerinde bugün sadece elektrik yardımı görünüyor. Sadece bunu mu verecekler yoksa yardım parası da yatar mı bir bilginiz var mı?