Sibelemreemre Mervekara5 bendede var sancı zaten erken doğum riskim var iğne fitil filan kullaniyorum bende 21 haftalik m
merve211 Mervekara5 çok şiddetli değil ama bendede bu hafta oldu aradada bıçak batması gibi kramp oluyor belki karın büyüyor ondandır diyorum 🤷🏻♀️
Sibelemreemre Mervekara5 hatta doktorum yatış verdi cocuklarim küçük diye kabul etmedim akşama kadar yatıp iğne serum yemistim ilk sancimda şimdi de fitil ve iğne kullanıyorum
Sibelemreemre Mervekara5 kanamam hiç olmadı ama 1 aydan fazladır ara ara sancim oluyo 3 4 gündür karnımın alt tarafinda oluyo benim 2 çocuğum sancısız oldu suni sanciyla doğum yaptım ama bunada erkek diyo doktor erkekte farklimi olur bilmiyorum sürekli sancı
Sibelemreemre Mervekara5 hayir kasikta değildi ilkin ama şimdi kasiklarda oluyo bende anlamış değilim doktora sebebini sordugumda erken doğum bol bol dinlen hiç busey yapma diyo e 2 kızım var ve aileme kayinvaledemlere uzağım eşim şoför tek bakıyorum o yüzden dinlenemiyorum fırsatınız varsa dinlenin
Sibelemreemre Mervekara5 evet olada bilir bende fitil kullanırken yeni fark ettim bende mantar ola bilirim puturluk hissettim
3prensesannesi__ Selam kızlar bende 12+5 teyiz geçen hafta çok fena kanamam oldu bende şuan fitil kullanıyorum ağrısız bi kanamaydı plasentanın arka duvarından dolayı dedi doktorum benimde 3.hamileliğim sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi
Sibelemreemre 3prensesannesi__ Amin inşallah ilk gebeligimde bendede kanam a olmustu çok şükür bisey olmadı 40 gün kanama lekelenmr devam etmişti