39+5 te kontrol için gittiğim hastanede 4150 kg olmuş bebek denilerek nstye yollandım hafif hafif sancı çıktı ama dişe dokunur bi şey yoktu. Nst sonucuna bakıp doktorum yatış verdi direk doğumhaneye getirdiler ama iri bebek olduğu için normal doğum düşünmediler. Sezeryan ameliyat için obam falan alındı sedye üzerindeyken.beni ameliyathaneye getirdiler orda biraz bekledik o arada ekiple tanıştım çok şeker insanlardı ama benim gibi sınav hastaları vardı. Kızlar ben aşırı korkuyordum her şeyden iğneden normal doğumdan aklınıza gelen her şeyden. Oturtturdular beni iğne için 7 kişi ikna edemediler zor tuttular ikinci seferde zor oldum iğneyi yine olmayacaktı ama hoca peofesyonel yaptı işi doğrusu. Sonrasını hiç hissetmedim bebeği verdiler ağrı sızı yok amma velakin sabaha kadar o mutlu anların acısı çıktı ağrıdan ağladım saatlerce geçmedi. Ara ara bebişi emzirdim ara ara dediğim memede uyumaya alıştı zaten canı istedikçe çekiyor. Hala gaz çıkaramadım şu an en büyük problemimiz bu. Soruları alabilirim