teacherozlem Arkadaşlar 30 haftalık olduk ve ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde kızım karnımda dalgalar oluştururdu bir orda bir burdaydı ama bu hamileliğimde kızım sadece vuruyor ya da işte el kol vuruyor ama hep sağ tarafımda ve aynı pozisyonda, sizlerin bu haftalarda hareketler ne şekilde karnınızda dalgalar oluşuyor mu diğer tarafa geçiyor mu yoksa hep aynı yerde mi çünkü hangi ayda o şekilde dalgalar oluşuyordu hatırlamıyorum 11 sene geçti üstünden ne olur görenler yazsın çok endişe etmeye başladım artık
berencisil_ teacherozlem 28 haftalık olduk bazen çok hareketli vuruyor hareket ediyor canım bile yanıyo bazen h hareket etmiyor bazende hafif tekme atıyor her gün bir olmuyo
Edau9 teacherozlem bende 31 haftalığım benim oğlum da başından beri sağ tarafta ve baş aşağı pozisyonda hiç yer değişmedi şimdiye kadar.Ama hareket konusuna hareketli.Her bebek farklıdır kimisi çok hareketli kimisi sakin bence hareketlerini hissediyorsanız çok hareket etmesi ve ya az etmesi sorun değil ☺️Benim doktorum günde 10 defadan az hissetmemen lazım demişti sadece.
cansualisa teacherozlem kuzum 28+1 oğlum detaylı da da muane de de namaz kılar pozisyonda ama ben artk neresıyseeeee tamm orta da sağdan soldan üstten alttan hissediyorum tekmelerini suan mesela sol da oynuyor
zamaneannesi80 teacherozlem bunda endişe edecek bi durum yok kendinizi strese sokmayın 🌸 bu haftalardan sonra başlar o dalgalanmalar.. her bebek kendine göre farklıdır sonuçta
teacherozlem berencisil_ Edau9 Ben hareketleri az diye endişe etmiyorum sizlerin de sadece vurma şeklinde mi hareketleri mesela karnınız da dalgalar oluşturuyor mu Nasıl tarif etsem mesela ilk gebeliğimde sanki içimde kocaman bir dağ vardı ve sağdan sola giderdi ki kızım minikti kilolu değildi zaten 2900 doğmuştu yani kilo ile alakası yok ama bu hareketler kaçıncı haftada böyleydi onu hatırlamıyorum
Gizem_1635 teacherozlem benim sadece tekme gibi oldu 30 hafta da Şuan 32 deyim dalga gibi ordan oraya geçiyo hatta 31 de yavaşladı hareketleri bişey oldu sandım doktora gittim Nst ye girdim çok şükür bişey çıkmadı iyi o haftalar biraz yavaşlama olabilirmiş
Mirza03 Canım başından belli boyleyse korkmaya gerek yok her bebiş aynı olacak aktifligi aynı olacak diye bir şey yok bnde 30+4 um öyle keskin tekme yaşamadım hâlâ
teacherozlem Mirza03 [silindi] cansualisa Allah razı olsun kızlar ben de endişe ettim ilk gebeliğim çok farklıydı çünkü sanki içinde yılan vardı bir o yana bir bu yana dalgalanırdı karnım bu sadece ufak ufak vuruyor ve secde pozisyonunda 25li haftalardan bu yana o yüzden şaşırıyorum acaba bir sıkıntı mı var hiç değiştirmiyor pozisyonu diye.
teacherozlem Peki alakasız olacak ama doğum çantalarınız hazır mı acaba ben daha hazırlamadım zamaneannesi80 cansualisa @[silindi] Mirza03 @Edau9 @berencisil_
[silindi] 30+5 haftaligim ilk gebeligim Bi döneme kadar kızım sert tekmeler yumruklar atardı ona alışmıştım. Birkaç haftadır daha çok dalgalanma hareketini yapiyo tekme atmiyo ben de tekmeye alışkın olduğum için dalgalanma hareketinden huylanmistim:D şimdi alıştım herhangi Bi hareket göstermesi yeterli benim için, özel Bi haftası yoktur simdi tekme zamanı şimdi dalga zamani diye keyiflerine gore hareket ediyorlar muhtemelen. Hareket etsinler de… sağlıkla kucağımıza alalım insallah
cansualisa teacherozlem bnmde değiştirmedi 23+2 de gittim 27+2 de gittim aynıydı namaz kılar pozisyonu makat durusu yani kuzum
teacherozlem zamaneannesi80 doğru söylüyorsunuz haftaya gideceğim muayeneye sorarım doktoruma da kafamdaki soruları 🙏
[silindi] teacherozlem hazırlamaya başladım ama hala eksiklikler var tabi aklıma geldikçe fırsat buldukça eklicem. Olduğu kadar:)
berencisil_ teacherozlem ben daha odasını bile yapmadım 1 2 hafta ya başlıycam çantasınıda odası bitince yaparım
Daffyy teacherozlem 29 haftalığız hareketi hareketini tutmuyor sürekli bi hareket halinde doktor iyi birşey olduğunu söyledi ama kimine göre de normal değil😊
[silindi] teacherozlem hastane çıkışı seti,Bez,alt açma örtüsü,ıslak mendil,battaniye,çorap,zibin,yelek. Kendim için pijama,terlik,depend,çamaşır,corap,dış macunu vs kişisel temizlik malzemeleri.