Skpln4660b Kızlar cuma günü sezeryanla doğum yaptım bugün kordonun kenarında kan gördüm ve zibininq da kan değil ama böyle biseyler bulaşmış kurumuş başına gelen oldu mu lütfen bişey söyleyin ilk bebeğim
teacherozlem Skpln4660b bizim olmuştu normal demişti doktor eğer devam ederse lazerle yakarız demişti ama gerek kalmamıştı olmadı doktora sorarsınız korkmayın
cansualisa Skpln4660b kuzum Bnm kızımda da vardı sprey vs sıkıyorduk mikrop kapmasın diye gazlı bezle siliyordum bezi biraz dikkatli tak çok sürtürme hatta bu süreçte prima tak göbek bağlı olandan düşene kadsr snra diğer bezlere devam edersin geçmiş olsun minnaka
teacherozlem Skpln4660b yok ya korkulacak bir şey değil neden bu denli kendinizi korkuttunuz ki benim kızımın düştükten sonra kanamıştı ki baya da kanamıştı ona rağmen hemen müdahale etmediler kendi kendine kurumazsa lazerle hallederiz dediler şükür gerek kalmadı
Skpln4660b teacherozlem gurbetteyim eşimden başka kimsem yok beni aslında en çok o tedirgin ediyor ilk bebeğim neyin nasıl olduğunu ilk kez tadiyorum
teacherozlem Skpln4660b insan bebeği ilk olunca maalesef böyle oluyor ilk çocuğumda ben de böyleydim şimdi daha tecrübeliyim tabi