Arkadaşlar iyi geceler
Bu saatde yazıyorum çünkü uyku tutmadı beni😂bazen çok güzel bazen çok zorlu geçen hamilelik serüvenimde artık bende sona geldim ,bazen zor diyorum çünkü benim bebetom 6 aydan sonra mideme okadar baskı yaptıki iki buçuk ay bana zehir olmuştu baskı diyorum çünkü bu mide yanması yada mide ağrıması gibi bir durum değildi bebek bildiğiniz poosunu mideme dayadı ve aylarca neler çektirdi bana (bu durumu yaşayan varsa tek tavsiyem yastıkları sırtınıza dayayip oturmanız )neyse gelelim doğum hikayeme 😊😊35 haftadan sonra doktorum sezeryan doğum olacağını söyledi bana çünkü benim tospik hızlı kilo alıyordu ,ve bende kilolu bir hamile olduğum için normal doğum benm için çok zor olucakti .38+5 günlükken yani 32 Ekim günü doğum gününe karar kıldık .ve ben bu zamana kadar 5 kere nst çektirdim asla sancı çıkmadı benden ve açılmamda yoktu.Esim çok çok heyacanli idi bende gram heyecan yoktu ailem eşim kizkardeşlerim toplamda 8 kişi beni bekliyordu.saat 1 de yatışim yapıldi .serum ve nst ye girdikten sonra görevliler sedyeyle almaya gelince gerçekten çok çok heyecanlandım ,dogumhaneye girince çok profesyonel bir ekip toplamda 7 kişi beni bekliyordu. Aneztezi doktoru gelip belimden iğneyi yaptı asla ve asla ağrımadi ama benim doktorum gerçekten profesyonel bir doktordu.sedyee yatirip sezeryana başladılar herşey okadar güzel geçti ki sohbetler kahkahalar eşliğinde toplamda 50 dk sürdü tüm işlemler.Tabi bız içeride gülüp eğlenirken ailem ve eşim ağlıyormuş dışarıda 😂😂😂😂odaya alınıp bebek emzirme için hemşire geldi tabi ki zor yanları var ama asla ve asla gözünüzde büyütmeyim ilk ayağa kalkmak zor oluyor ama gelip hemen ağrı kesici iğne vuruyorlar emzirme de göğüs ağrıyor ama bebeğim için herseye değer gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum diş ağrısı ve tedavisi çok daha zor 😊😊😊bebegim şimdi kucağımda çok şükür 3.400 Gr ve 45 cm doğdu şunuda belirteyim özel hastanede doğum yaptım..tabiki imkanı olan varsa yaptırsin çok şükür bugunlerimize