Merviiss Kızlar çığlık atarak ağlıyor çok fena gazi var hic de bu kadar olmazdi aglamaktan yoruldu evladim ne yapabilirim
Asli2023 Merviiss karnını zeytinyağını ısıtıp masaj yap rahatlatır.. eğer emziriyorsaniz sizde kimyon çayı için çok faydasını görursunuz
enesayazmoom Merviiss https://mutluresim.com/images/2022/11/01/MRwoV.jp Ben kızıma bunu kullanmış tim mama sinin içine kalıyordum. Doktor kontrolünde verdik tabi sizde bir doktoruna danisin
Minnosumm89 Merviiss ben doktorönerisiyle sab simplex birde bio gaia kullandım. Ayak ucuna doğru sıcak su torbası koydum. Kimyon 1 çay kaşığının ucuyla denemiştim iyi gelmişti. Korkma 3. Aydan itibaren mucize gibi bi anda kesilecek bunlar
enesayazmoom Eczaneden gaz damlası alıp ayak topuklarına sürün biraz ovalayıp çorap giydirin.. çok iyi geliyor kızım da kullanmıştım. Birde ağızdan alınan damla şeklinde olanı da var bir araştırın isterseniz
Sevcan__ Merviiss paronoks kuzum eczaneden al 10 tl olması lazim hiç korkma koy nasil rahatlar gazini çıkartır rahatlıkla ben öyle buyuttum huc te sıkıntı cekmedim
Sevcan__ Merviiss yok kuzum hergun verme gaz sorunu yaşadıkça ver zaten bu bebegi baya rahatlatıyor bide uyutuyor
Arya10 Merviiss canım paranox fitil yerine gliserin fitil ver yarısını ver ama doktorum bana öyle söyledi rahatlar kuzucuk
Melo21 Merviiss aynı durumdayız bizde çığlık çığlığa.. Nurse Harveysin damlasını kullanmaya başladık bakalım gazdan kurtulabilecek miyiz ama ilk güne göre yardımcı oluyor
Dark Merviiss gaz damlası kullanın. Bebeğe birşey icirmeyin daha küçük Masaj yapın YouTube da videolar var Ayaklarına yakın yere sıcak su torbası koyabilirsiniz dikkat edin ama Sizde ayaklarınızı sıcak tutun ve gaz yapacak şeyler yemeyin Çok varsa gene bir sağlık ocağına götürün yol gösterirler
Merviiss Dark bizim kasik fitigi var dr gazı olunca paronox verin dedi doc genel cerrahi 4. Ayda ameliyat olacak gazı olduğunda paronoxs verin dedi
Dark Merviiss geçmiş olsun.surec zor ama bir iki ay daha sabredin sonra kesiliyor gaz falan. Ağlaması insanı üzüyor ama elimizden gelende bunlar