OOzii Tugba_umy3 aynı gün vermiş 😘🧿🥰 pazara denk geliyo o yüzden pazartesiye erteler diye düşünüyorum bugün bizde 33+3 olduk 🧿🐥
HanifeAhmet zehraaydin 34+1 aynı durumdayım zaten erken doğum olabilir dedi doktor sürekli enfeksiyondan dolayı ama olmayadabilirmiş şuan yine ağrım var ne yapacağım bilmiyorum ve hâlâ hastane çantası bebek odası hazır değil dolabı gelmedi vallahi ne yapacağımı şaşırdım bende üzerine bir de grip oldum iki gündür geberiyorum 😒 benimde doğumum 11 Aralık görünüyor bu arada 🙈
Melisakeskinn _edakrsu22 ben de 31 haftalığım ama doğum doktora göre 6 ocak sizin neden 10 Aralık gözüküyor acaba
_edakrsu22 Melisakeskinn bebeklerin yüzde 5 sadece gününde doğar dedi doktor 10 aralıktan sonra 37.38 haftayı dolduruyor çoğu bebekte bu haftalarda doğduğu için demişti doktorum 🙂
Hayattumutt Aralığın son haftası 37. Haftada oluyorum bakalım ocağın ilk haftası olmasını isterim,sağlıkla doğsunda,kısmet…
HanifeAhmet Halime90 evet arkadaşıma söylemişti iki yıl gebelik yasak 5 yıl sonra normal doğum yaparsın demişti tabi doktor yasak diyor ama vücut kendini anca toparladığı için öyle dikişler falan sorun oluyor diğer türlü sanırım
simgekaya zehraaydin 34+6 dan selam 🥰son haftalar gerçekten geçmek bilmiyor. göbeğim çıktığından beri hep aşağıda duruyor son 2 kontrolde başı asagidaydı. Genel olarak totomda ve vajinamda baskı hissediyorum. Bel ağrılarım günden güne artıyor. Nefes egzersizlerini 5.aydan beri hergun yapiyorum. Plates topuda kullanmaya başladım ağrım olduğunda iyi geliyor. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.💞
Tugba_umy3 OOzii maşallah ❤️ sağlıkla alırız inşallah benim erken doğum riskim var bebeğin suyu çok fazlaymış
OOzii Tugba_umy3 ınsalah normale döner canım benim 14. Haftada suyun az diyorlardi şükür bebek büyüdükçe topladı benim ilk aylar çok cok zordu ınsallah zamanında doğar minik fıstık
OOzii Tugba_umy3 az kaldı zaten bisey olmaz Allahin izniyle hareketlerini takip et ne kadar sürede cagiriyo kontrole Nst ye girdin mi hic
Nazendehanim Halime90 2 sene öneriyorlar dikişlerin iyileşmesi için arkadaşım 1.5 senenin üstüne doğum yaptı önemli olan iç dikişleri izin iyileşmiş olması