zehraaydin kızlar 34+2deyizzz aralığın 11i doğum gösteriyor ama bebeğim erkenden gelecek gibi ağrılarım ve düzensiz sancılarım başladı sizde durumlar nasıl
OOzii zehraaydin 33+1 18 Aralık dendi banada canım inşallah miniklerimiz bekler doğru zamanı rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Esmakrds zehraaydin bizde 34+2 yiz 😻benim tam olarak sancı mı bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor arada
Ebru_cekin06 zehraaydin bende ayni aralik 11 i buluyor ama sancim ve ağrılarım var 37 38 gelirse kasımın son haftasına geliyo
Ebru_cekin06 Ebru_cekin06 ayenn allah herkese hayirli dogum bir avazda dogurmayi nasil etsin cok guzel duygu hersey o melekleri kuca aldiktan sonra geciyor ❤️🥰
_edakrsu22 zehraaydin bende 31+2 ama uygulamaya göre 1 Ocak doktora göre 10 aralıktan sonra gelebilir
Melisakeskinn _edakrsu22 ben de 31 haftalığım ama doğum doktora göre 6 ocak sizin neden 10 Aralık gözüküyor acaba
Minnosumm89 ezgiolcan 32/3 deyim valla 1 sene önce doğum yaptım sezeryan. Bu Bebişimde öyle doğcak riskli geçiriyorum zaten ama rahim ağzı uzunluğu 1 cm e düşmüş ciğer geliştirici iğne yapılıyor. İnşallah 36 yı geçerim valla Buda küvözr gitçek diye çok korkuyorum
N_A_Z_L_I_M Minnosumm89 Bende 1 sene önce doğum yaptım haziran ayın da günümüz aynı 32 +4olduk bugün. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲
Annesininportakali53 zehraaydin 35+3 haftalığız dogum aralığın 5 i görünüyor ama doktorum aralığı sayma Kasım ortasından sonra heran gelebilir dedi yani 38 itibariyle 🤭 30 dan beri baş asagiyiz dogum pozisyonu alalı çok oldu keyfi yerinde çok şükür benimde bir sıkıntım yok tabi bir hafta sonra şikayetlerim başlar mı bilemem heyecan var çok bir yandan da içimde oluşunu çok ozleyecem🥲
sinemkiz Annesininportakali53 sizinle ayniyiz bende 35+3 benimde 5 aralik gosteriyor bakalim yavrularimiz nezaman gelcek
kaderbylozturk Annesininportakali53 bende 35 bugun gittim 2600 gram dedi normalde uygulamada 8 aralık gözüküyor eşımın dogum gunu diye 7 aralık istiyoruz hemde evlılık yıldönümümüz benım başından beri baş aşağı duruyordu hala öyle benım doktorum ayın 24 ne gün verdi özel hastane 3 hafta sonrasına gel günü net kararlastıralım dedi sana da boyle demiş simdi bende terettüte kaldım erken gelirmi ya benımkide
Muhammedinannesi2424 31 haftaligiz valla böyle giderse bizimki kasımda bile doğacak gibi çok sancim var yani biraksam şimdi doğum yapacak gibiyim. Zaten erken doğum riskim var en başından belli . O yüzden herşey hazır tetikteyim.
Nazcan9244 zehraaydin bende 31+4 günlük oldum haftaya kontrol var bakalım doktor ne diyecek ama benimde bazen sancılarım çok oluyor herseyini yıkadım utuledim ama hala hastane çantasını hazirlamadim
sedefyrs1101 33+6yız aralık ortası gözüküyor ama bakalm yalancı sancılarım basladi korkuyorum doğurcam diye
tazeanneveminigi 33+5′teyiz biz de teyzelerii. Nasipse doktor 15 Aralık ona göre son günmüş. Ama bizimki erken gelecek gibi. 37′de çatı muayenesi olacağım nasipse. Normal doğum istediğim için. Şu anlık kilosunun fazla olması dışında bir sıkıntı yok🥰😍
ummcicek zehraaydin bende 33+0 gunluk, dogum ise Aralık 20 gorunuyorr İlk oglum 40+4de falan dogurmuştum bakalım bu beyefendi ne zaman gelecek hayırlısı ile :))
Zeynepdalgw Benimde 35+6 aralığın il haftası veya kasımın son haftası bakalım Allah yardımcımiz olsun🙏
Zynpbr00 zehraaydin Benimde Aralığın 13 gibi gözüküyor. Hem ćok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. İlk doğum nasıl olucak bakalım🙈
Elif71 zehraaydin bizim de 32+3 haftalığız aralığın 20 si gibi uygulamaya göre ama sezeryan olacağı için Aralık başı da olabilir tam gün belirlemedik daha
Ligarbawood zehraaydin günümüz bile aynı mide yanmasıyla cebelleşiyorum aşırı yanıyorum 🥺doktor yürümeyi yasakladı sana yaramıyor 36 dan sonra yürü dedi.. vajina da iğne batması hissediyorum habire korkuyorum doğuruyor muyum diye