Tugce96kk 36+0 şuan 38 haftada doğuma alınacağım soylendı ama erkende olabılır siz ne zaman özel bölge temizliği yaptınız 🤦🏻♀️
benkosarim Tugce96kk tras yapabilirsiniz hergun hazır olursunuz duş bel ağrıları na da iyi gelir yada planlı sezaryense doğumdan önce bir gün kuaföre gidip ağda yaptırın
Meleklerim00 Tugce96kk Çarşamba doğumum var bugün gittim komple ağda yaptırdım gününüz brlliyse sizde öyle yspin
zamaneannesi80 Tugce96kk 38. Hafta biterken bende sezeryana alınacağım şuan 37+1 iz.. tam günü bu Cumartesi belli olur ama 14 kasım diye lafta konuşmuştuk 12 kasımda da ağdaya giderim diye düşünüyorum 😂
Tugce96kk Meleklerim00 erken doğum olur diye de tereddutteyım suyum falan gelir diye normalde 15 ne gün verıldı
Meleklerim00 Tugce96kk kız hiç bişey olmuyo olsa okadar ağda yaptıran anneler var onlar dogururdu ben dogururdum ağda gibi temizlikçi var hemşirenin doktorun karşısına öyle çıkmak istemem ben kıllı kıllı Allah korusun
zamaneannesi80 Tugce96kk ağda da tekrar iki hafta içinde tekrar ağda ile alınacak kadar çıkar mı bilemedim 🙃
Tugce96kk zamaneannesi80 çıkmaz bence 10 günde diye düşünüyorum üstünden çıkarsa alırım artık napayım