Nazendehanim tontonhanim ne zaman aldın hangi siteden aldin ,en uygunu mor renk şu an beyaz daha pahalı 😅
GGI Cnsy00 bende astralbaby den ikizlerim icin 12’li seti oradan aldım. 16 iş günü oldu hala gelmedi 🥲 arkadaşım benden 1 ay önce sipariş vermişti oda ikizleri icin, geldi ve kuması dokusu gayet güzeldi. İnşallah bizim siparişlerde hemen gelir. 🥰
Cnsy00 GGI bu kadar bekleyeceğimi bilseydim başka bi yerden alırdım insan eline hemen ulaşsın istiyor çok uzun süre bence
eleanor68 GGI biraz uzun sürüyor ben ordan da 3lü set sipariş vermiştim birde nevresim seti hala gelmedi 11 gün oldu
GGI Cnsy00 evet maalesef cok uzun bir süre. Dediğiniz gibi insan sabırsızlanıyor beklerken. Bu hafta verirler herhalde kargoya diye düşünüyorum. Çünkü en fazla 15-20 iş günü içinde yazıyordu.
Baharoz eleanor68 kullanmadim hala ama boyutu yeni dogan icin buyuk bile bnce ama 3-6 aylikta istwrseniz yapiliyor
Sumeyye_topal aygt insta.bebe.giyim sayfasından bendekızıma yaptırdım çok güzel modeller var bakın isterseniz 380 e yaptırdım
Denizaslan1402 aygt Ben çiçek sepetinden unicornlu ve battaniyeli isimli aldım çok ta uygun fiyat ve pamuklu
limoncicegimFO aygt benim yaptırdığım bu bakalım 2 güne elime gelince kalitesi hakkında yorum yapacağım
Melek1dzr aygt Insatagramda @astralbabaytr diye bir sayfa var isimli hastane çıkışı yapiyorlar ben 12 parcali yaptirdim 420 tl ye sayfaya bi goz at derim