Kızlar 34 haftalık olduk. Baya bir dogum korkusu aldı. Dogumdan degilde sonrasından. Sezeryan olacagım. Hep kötü haberler çıkıyor karşıma. Ya bana bir şey olursa diye düşünüp aglıyorum . Oglum var ona kim bakacak diye düşünüyorum. Sizde de mi böyle ? Ben mi çok korkuyorum hormonlardan mı bilmiyorum. İlk dogumumda böyle degildim ( sezaryen o da)
Doğum korkusu
mikaa aynı korku endişe bende de var sezeryandan korkuyorum 2.ci dogumum olacak ama insan yinede korkuyor zaman yaklastikca
Daha zamanım var doğuma ama bende baya korkuyorum ilk doğumum olucak ilk hamile kaldığımı öğrendim haftadan beri düşünüyorum.düşündükçe bacaklarım kasılıyor
Bende 36+5 haftalığım şuan ve benimde 4 yaşında bir oğlum var 10 kasımda sezaryen günü verdiler ve aklımda ki tek korku oğlumu geride bırakmak Allah yardımcımız olsun aynı duyguları yaşıyoruz
mikaa Bende öyleyim 😟 midem ağrıyor stresten
[silindi]
mikaa sezayendan neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım??
mikaa sen sezeryan gecirmissin yine ben napayım yarın doğuma girecem sezeryan çok korkuyorum
Meltemms benimde Çarşamba 11de kuzum spinal olacağım panik atak bı insanim nefesim daraliyo düşündükçe yatamıyorum genel istemiyorum sanki genel olursa ayilamayacakmisim diye korkuyorum senle aynı şeyleri yasiyoruz
Meleklerim00 Biz atlattık çok şükür canım darısı başına hiç korkma çok güzel geçiyo 🙏🏻
Meltemms bende atlattım şükür kuzum bugün suyum geldi normalde sabah girecektim ameliyata
Meleklerim00 çok şükür canım cok gecmiş olsun gözünüz Aydın 🥰