Anneperi muallimehanimmom5 Kız olduğunu teoriye göre mi doktor tahminimiydi benimde netleştirmedi doktor kız gibi sanki dedi
muallimehanimmom5 Anneperi doktorum tahmin etmedi ilk 16. Haftada etti tahmin ramzi cok önceden ilk 7. Haftada felan yapılıyor bu platform da yaptılar kız dediler hep
Tazeanneee52 Gahha @Gulsen4224 canıım sen ilk gebeliğimi bilmiştin bunda da bir tahminde bulunursan çook çook mutlu olurum 🌸 sence de erkek mi ? Bir kızım var bu yavrum da erkek olursa daha ne isterim rabbimden 🥰🥰🥰
Tazeanneee52 Gahha tamam canım çook teşekkür ediyorum, akrabalarımın içine de erkek doğuyor bilemiyorum inşallah sağlıklı vatana milleti hayırlı evlatlarımız olur 🥳😍
Gzemyagz14 Gahha bende tuttu bebeğin kesede ne taraftaysa cinsiyet ona göre oluyomuş banada komşumuz söyledi her ultrason fotomusla kıyasladım hep erkek çıktı doktorumda erkek dedi
laviniia0 Rabia-- bende de Çin takvimi maya takvimi Rus takvimi uygulamaları kan yenilenmesi karbonat testi yüzük testi vs hepsi kız çıktı ama doktor erkeğe benziyor dedi, hiçbirine inanmamak lazım