Sadebikahveee Elifmervee 5+1 de 10.60 çıktı kesem bebegi göremedim p.tesi randevum var inşallah görüp kalp atışını duyarım
gulsumd1 Elifmervee anladım benim üstten gördü ama tam net göremediğini söylediği için alttan baktı özel hastaneye mi gidiyorsunuz
Elifmervee gulsumd1 hemşireyim ben kendi çalıştığım devlet hastanesindeki doktora güvendiğim için ona gidiyorum ama özel polikliniği de var oradaki cihaz devlet hastanesinde olandan çok daha iyi olduğu için daha sonra takibimi orada yapacağım
Seldak07 Ozgun_ benimde ilk gebeliğin bende 4+3 bugün gittim doktora haftaya gel dedi kese gozukmuyo suan dedi🙂
Sulezeynep guzelanne01_ tam 9 haftalik ilk hamilelik değil ama sanki ilk hamilelik gibi heyecanlıyım hamiş kardeşler
Elifmervee gulsumd1 değil tabi ki ben de göremez muhtemelen aşağıdan bakar düşüncesiyle gitmiştim cihazdan cihaza değişiyor ki kese boyutun güzel hiç strese girme
Sisilla ddilaraas Ben berbat durumdayım 6+2 Halsizlik gaz Yemeklerden tiksinti mide bulantısı ağzıma gelecekmiş gibi oluyor yemeğin lafını bile duymak istemiyorum o derece kötüyüm ilk hamileliğim😢😢 Yatıyorum sürekli
Smc Sisilla ahh bende 8 haftalık hamileyim 3 haftadır böyleyim gittikçe çoğalıyor inşallah en yakın zamanda geçer bir cozum bulursanız nolur soyleyin
ddilaraas Sisilla bende aynı böyleyim ama yatıncada rahat değilim sureklı mide sorunu yasıyorum evın ıcınde tur atmaya baslıyorum gecsin dıye gun sayıyorum artık
gulsumd1 Elifmervee ya aslında üstten gördü de tam göremiyorum diyerek alttan baktı burda çok okumakta kafada çok soru oluşturuyor 🥹
Elifsu01 gamzesonmez benim randevum da 15 kasım daha ilk kontrolüm olacak, bütün bebiş bekleyenlere, olmayanlara hep dua ediyorum. 🤍🌷
Elifmervee gulsumd1 kesinlikle öyle biraz akışa bırakmak lazım aslında ama yapamıyoruz benim ilk gebeliğim boş gebelikti doktorum da tedirginliğimi bildiği için olumsuz hiç bir şey söylemiyor ama ben yine de çok tedirginim
gulsumd1 Elifmervee bana da değerine göre üstten iyi görmem gerekir deyip moralimi bozdu sanırım bundan sonra özel hastaneye gideceğim🤗
Elifmervee gulsumd1 beta değerin kaçtı bir de bana hep çok hızlı büyüyor diyorlar çevremdekiler olumlu düşünüp bekleyelim güzel sonuçlar alırız inşallah 🌸
Elifmervee gulsumd1 3bin-5bin arasında görünüyormuş zaten 6. haftada bile keseyi görenler var kese göründükten sonra diğer heyecanlı bekleyiş de kalp atışı olacak
gulsumd1 Elifmervee evet evet Allah’ın izniyle en güzeli olsun inşallah heveslenmiyorum bi şey olacak korkusuyla🥹