EmineSerdar Pptyaa ne güzel cnm gözün aydın inşallah cuma günü bnde güzel haberler alırım doktorumdan 😍
N_dkmn guzelanne01_ 35+1 haftayim ilk çocuğum olucak Allahın izniyle tarif edilmicek bir duygu hele ki hareketlerini hissetmek bambaşka bir duygu 🥰🥺
Jerryy Uygulamaya göre 4-6 henüz doktora gitmedim çift çizgi çıktı. Kese gözükmesi için biraz daha bekleyip öyle gideceğim. İkinci gebeliğim. Oğlum daha 1.5 yaşında umarım ikisini de güzel bir şekilde büyütebilirim 🙃
Gamzerstoglu Ozgun_ benim kesem senin zamanlarda belirginleşmişti doktor kontrolünde kalp atışlarını duymak için bir daha çağırmışlardı o ayrı
Umrangindin Merhabalar,herkese hayırlı,uğurlu olsun.Allah çocuklarınızi kucağınıza almayı nasip etsin.bende 9+2 deyim.biraz bulantılarım var.bel ağrısı oluyor.kisa sürede geçer inşallah.
Kelebque guzelanne01_ bende 5 haftalığım. Bugün kanamam oldu. Akşam doktora gideceğim. Endişeliyim tabiki
Sulemsiii Kelebque hiç endişelenme Rabbimin izniyle yerleşme kanamasıdir inşallah ve kese büyüdüğü için oluyor benimde 6+3 teym ikinci kez oldu kanamam şükür iyiyim bebeğimin kalp atışını duyucam 8 Kasım’da inşallah
Gamzerstoglu Kelebque kanamalar yerleşme kanaması oluyormuş benim doktorum söylemişti tedirgin olmamalısın içini ferah tut. Aklına kötü şeyler getirme 🌸
Sulemsiii guzelanne01_ 6+3 günlük ilk hamileliğim şükür Rabbime buraya bunu yazmak nasip oldu ya bel ağrım ve kasık ağrım var sıkıntım yok hamd olsun çok heyecanlıyım 🥰
Kelebque Sulemsiii Allah razı olsun. bana da doktorum kalp sesi için 8 kasıma gün verdi. Kısmetse aynı gün duyacağız. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ylmzftma Muge_4 betanız kaç çıktı şimdiye kadar? Benim cuma günü 17.95 di. Dün 60.24 çıktı. Son adet tarihine göre uygulama 4+4 gösteriyor
Minal61 Merhabalar benimde ilk çocuk ve bugün tam 7+5 ben çok çok erken öğrendim hamileliğimi çünkü yumurtlama testleri yapıp kendimi takip ediyordum adetime daha 1 hafta vardı öğrendiğimde. Benim çok erken adet ağrılarım başlardı ama hiç ağrım yoktu o yüzden bir test yaptım çok çok silik çakmıştı doktorumu arayıp haber verdim adetin geçsin gel vajinal ultrason yapalım dedi gittiğimde keseyi ve kahve çekirdeği kadar olan bebeğimi gördük benim şu aralar en çok şikayetim göğüslerim çok çok ağrıyor ve çok gaz sancım var mide bulantısı yok denecek kadar az aç olduğum da kendini hissettiriyor.
ylmzftma Hilalyrdkll benim neden bu kadar düşük çıkmış olabilir? İlk gebeliğim ve 1.5 yıl uğraştan sonra güzel bi haber aldık. Hep tedirginim
Mrs_eruzunlar Nurdan1604 Çok heyecanlı sizdede kasık bölümünde böyle ufak hissiyatlar oluyor mu? Yanma desem değil, değişik bir his. Yoksa bu psikolojik mi. ☺️
Nurdan1604 Mrs_eruzunlar evet evet benim de aynıydı 6 haftalık olunca geçti ama 😍🎇 sağlıkla gelsinler inşallah😍
Diidosd Ozgun_ bende 4+2 de öğrendim. Ama iki hafta SONRA yani 6 haftada gittim doktora ve kalp atışını gördük. Doktorunuzun yeterli ekipmanı olmadığı için de duyamadık ama. Gayet iyi bebeğiniz dedi. Nasıl heyecanlıydım bir görseniz
Asel_linanohut Srrs bende aynı durumdayım benimde tüp bebekle iki kesem gözüktü bende sizinle aynı kaygıları taşıyorum çok korkuyorum
Srrs Asel_linanohut malesef bu kaygılar korkular doğuma kadar devam edecek ama benim korkul endişem 2 katı fazla ben 3 bebegimi kalp durması ile kaybettım simdi kalbı atıyormu atmıyormu yaşıyorlar mı dıye dusunmeden edemıyorum
Sulemsiii Kelebque Ay ne güzel tevafuk aynı gün inşallah duyarız Amin cümlemizin almayı nasip etsin inşallah ☺️
Sulemsiii ylmzftma onemli olan iki katı artması rakamlara takılı kalma gönlünü ferah tut inşallah hayırlı haberler alacaksın 🥰