Puhu_ishak Merhabalar ben de sata göre 9+1 ama geç döllenme nedeniyle 7+1 haftalık hamileyim. Özellikle akşam çok bulantı yaşiyorum 🙊
guzelanne01_ Puhu_ishak maşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı doğmasını nasip etsin bende de halsizlik yorgunluk uyuma isteği var
guzelanne01_ Srrs Allahım hayırlı sağlıklı doğmalarını nasip etsin bende ikiz istiyorum sizin ailenizde varmı hemen gördülermi ikiz olduğunu O yorgunluk halsizlik bendede çok oldu ama aşırı yoğun geçiyor günüm ondan diye düşündümde değilmiş🙈
Srrs guzelanne01_ annemin ikiz leri vardı erken kayıp oldu düşükle sonuçlandı bununla alakalı mı bılmem ama benim tüp bebek canım ıkı embriyo transfer oldu ikiside tuttu cok şükür insallah saglıklıca kucagımıza da alırız korkuyorum bıraz bırsey oldumu yasıyorlar mı dıye aklım hep bebeklerımde doktordan cıkınca rahatlıyorum bır ıkı gun sonra acaba büyüdüler mi yaşıyorlar mı dıye endişeler var içimde
esma_esma guzelanne01_ 2023 Temmuz anneleri sohbeti var katılın beraber ilerleyelim orada bende 5+3 üm hayırlı olsun hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️
guzelanne01_ esma_esma tamam canım katilim ama ben sezeryan olacğım için Haziranda doğar diye düşünüyorum 38 de alıyorlar
guzelanne01_ Emine_pektas01 inşallah hayırlı sağlıklı kucağına alırsın canım benimde 11 yaşında kızım var evet küçük görünmemesi normal alttan bakarsa görür sadece 4 kasımda bende gidecem 6 haftalığa yaklaşmış olacak ama ben vitamine başliyim diye gidiyom
Emine_pektas01 guzelanne01_ bana verdi kullanmaya başladım 2 gündür pazar günü zaten öğrendim hamile olduğumu çok şükür canım
guzelanne01_ _beybisolar123 ilk gebeliğinmi canım bende ikizler burcuyumm beklemeyi hiç sevmem 9 ay uyusam uyandırılsam keşke😂
Muge_4 4+1 deyim doktor haftaya gel dedi ama regl olucak gibi sökülme ağrısı yaşıyorum kanamam birşey yok ama korkuyorum ağrı olunca
guzelanne01_ Muge_4 ilk gebeliğinmi korkma canım Allah korusun leke gelsede sakinnnn ol benim 11 yaşındaki kızımda doğurana kadar kanamam oldu hamd olsun veren rabbim veriyor
ylmzftma Muge_4 betanız kaç çıktı şimdiye kadar? Benim cuma günü 17.95 di. Dün 60.24 çıktı. Son adet tarihine göre uygulama 4+4 gösteriyor
Merveomrum Kızlar İzmit’te renkli ultrason çeken hastaneler hangisi , özelde olabilir uygun fiyatlı bilgisi olan var mı
Leylaates Merveomrum bende bakıyorum ama aşırı pahalı özeller neyse bende bekliyim burda belki yazan olur 😂
_beybisolar123 guzelanne01_ daha omce bi dusugum olmustu canim birzda ondan sanirim hergun gel dese doktor hergun giderim 😀
Shimal Dilan_ylmz şuan sizinle aynı durumdayım. 35 çıktı 2 gün sonra 50 çıktı yarın 4 gün ara vermiş olucam bakalım kaç çıkacak. Heyecan Korku hepsi tavan yapmış durumda
Dilan_ylmz Shimal bende perşembe günü kan testini vermeyi düşünüyorum tekrar bakalım benim ne çıkıcak işte tedirginlik var yükseldi mi acaba diye
12ulku40_ guzelanne01_ 2. Hamileliğim 4+3 haftalık daha çok yeni kese ve kalp atısını görmek için sabırsızlanıyorm
guzelanne01_ Dilhan85 ayy ne güzel Hayırlı sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah maşallah pıtırcığa 🌿
Sulemsiii Dilhan85 Benimde 6+3 günlük ilk hamilelik tüp bebek Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah ☺️
guzelanne01_ _beybisolar123 aklına getirme canım benimde düşüğüm oldu arkasına kızım oldu hamd olsun İlk düşükler normaldir hep doktorumda öyle demişti