laviin guzelanne01_ yeni hamileyim bende 😍 doktora gore 6 haftalik uygulamaya gore 8 haftalik😄 bulanti kusmalarim basladi maalesef kahvalti bile yapamiyorum sabahlari hic bisey istemiyor canim meyveyle tamamlamaya calisiyorum aksam yiyebiliyorum yarindan sonra doktora gidicem ilac isticem mecbur boyle olmuyor 😵💫
guzelanne01_ laviin rabbim hayırlı sağlıklı kucağına versin inşallah 27 eylül benimde ama regl uzun sürdüğü için şuan 5 haftalık ama bence 3 yada 4 ki betada 400 çıktı
Srnysl Ciiseemmm canım birkaç kaşık yoğurt ye mide yanmama iyi geliyor benim belki sen de faydasını görürsün saglikla büyüsün bebişin🤲
guzelanne01_ Cerenkh canım geçmiş olsun benim gebelikteki en büyük şikayetim sık lavaboya çıkma ilk ayımda başlıyor kızımdada aynı oldu başkada yok her güzelliğin bi cefası var işte hamd olsun Şurup yazdır canım doktoruna söyle miğdesi bulananlar şurup veriyor
Cerenkh guzelanne01_ çok teşekkür ederim 🙏🏻 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah , ben her koşulda çok mutluyum ☺️
Neslhab İkinci gebeliğim ilki düşük oldu kalp atışı durmuştu 7 + 5de buda şimdi 7 + 2 perşembe randevum bar dua edin inşallah kalp atışlarını duyarım
guzelanne01_ Neslhab stres yapma canım Rızkı varsa hiç bişey olmaz Rabbim hayırlı sağlıklı doğmasını nasip etsin
arelbaby 10 haftalığız,7ye kadar bulantı yaşadım şuan yok çok şükür ama yumurtadan tiksindim yumurta yiyemiyorum şuan mesela. Bir sürü değişik şey yaşıyoruz bu süreçte☺️
guzelanne01_ gamzesonmez hamd olsun stres yapmıyorum ama kızımda daha yüksekti Doktora gidecem direk 2 hafta daha bekliyim Ben doğru bulmuyorumm canım arka arkaya test verme hemen doktor Benim kızıma bütün doktorlar doğmaz düşer dedi aşırı kanamam vardı doğuma kadar devam etti Veren rabbime hamd olsun rızkı varsa doğar
merveebektas Benimde ilk hamileliğim 4+3te keseyi gördük 6+4te kalp atışlarını duyduk bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum aşırı mide bulantısı ve kusmam var sabah değil sadece her saat yediğim her şeyi çıkartıyorum aç olsam o da midemi bulandırıyor su hiç içemiyorum cildim susuzluktan kurumaya başladı çok tehlikeli ama elimde değil su içtiğim gibi kusuyorum bu akşam serum takıldım çok zor geçiyor yani dayanılır gibi değil inşallah kısa sürede geçer bu durum zor geçen herkese de şifa diliyorum kendime de çevremdeki insanlar zor geçtiği için kız olduğunu söylüyor kız böyle zorlarmış ama tabiki tecrübem olmadığı için bir şey söyleyemiyorum 🤷🏻♀️ guzelanne01_
guzelanne01_ merveebektas bence alakası yok canım bünyeyle alakalı 11 yaşında kızım var şimdi ikinciyi istedik Hamd olsun bulantı bilmem kusma bilmem AMA KIZIMDADA AYNIYDI HEMEN KALDIĞIM AY SIK SIK LAVABOYA ÇIKARTIYOR BUDA ZOR OLUYOR EVET MİĞDE BULANTISI KADAR DEĞİL AMA ARKADAŞ OLUYORUM LAVBO İLE😳
babysahin merveebektas doktorun ilaç yazmadı mı benim de öyleydi her gece uyumadan önce 2 hap içiyorum eğer gün içerisinde bulantı olursa tekrar 2 tane alıyorum hiç bir zararı yok ilacın eltimde hamileliği boyunca kullandı
Mervenrdrmz merveebektas merveebektas ben de aynıyım su içtiğim bardaklar bile kokuyor hiç yemek yiyemiyorum mutfağa dahi giremiyorum
Tgce91_ guzelanne01_ benim ilk gebelik 3+5 görünüyor son adet tarihime göre pazartesi günüde kese muayenem var 🥰
guzelanne01_ Tgce91_ rabbim inşallah hayırlı sağlıklı kucağına aldırsın minnakmış daha benimde seninle aynı bence ama betan kaç