Leynan588 Kızlar 37+2 olduk sezaryen olucam doktorum 11 kasıma gün verdi 38+4 oluyor bana biraz erken gibi geldi normal mi yoksa doktorumla konuşup biraz erteleyebilir miyiz acaba
Adarinannesi Leynan588 ertelenebilecek bir durum ise erteleyin bence siz de iyiyseniz yanı ne kadar haftası ileride olsa o kadar iyi
minikturtam1 Leynan588 banada 38+5.güne verdi 18 kasım’a denk geliyor. Bende öne cekmek istiyorum aslinda. Doktorumla konuşcam 14 kasıma istiyorum.38+1 haftalik oluyoruz. Acaba cokmu erken olur. Kuvözde falan yatarmi diye düsünmedende edemiyorum.
3babymom Leynan588 hayır tam haftasi 3 sezeryan oldum üçü de 38+ gunlerde alındı Ben de hocam biraz ilerletelim 39 veya 40 olsun dedm hayır o kadar bekletemeyiz dedi 38+1 38+3 38+4 de oldum
Leynan588 minikturtam1 küvez de yatmaz sanmıyorum. Ne kadar çok kalırsa o kadar iyi olur kilo alır düşüncesiyle istiyorum aslında biraz daha beklemek
Ahsenveannesi Leynan588 doğum sonrası daha hızlı kilo alıyorlar o yüzden çok beklenmiyor hhekimler sezaryende
esmom07 @Leynan588 yakında bizde gün alacağız benim doktorum da 38+ larda diyor daha ilerleyince bebek kanala girerse vs daha zorlayıcı olduğunu söyledi bence ideal haftanız
Neslismom Leynan588 bende geçem kontrolümde doktoruma sordum siz ne zaman sezaryene alıyosunuz diye 38+4 de alıyorum dedi bence normal 2. Sezaryenim olacak bu arada
Zmraemr Leynan588 erken değil aslında 39 dan da gün alınmış olunuyor hesabi buna göre de yapıyorlar galiba.Gelisimi de iyiyse bebeğinizin olun bence 🙈 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Hs20 Leynan588 bizde 37+2 olduk Çarşamba net gün alicaz ama kasim 6 ile 13 arası istediğin tarih olsun dedi daha da ileri atamayız dedi
Kaahvelii Leynan588 benimde 38+3 olcak canım Kime sorsam hep bu haftalarda Ama tabi ki endişelerim oluyor erken mi değil mi Bi sıkıntı olur mu diye 😔 İnşallah kendiliginden gelir diye dua ediyorum son 6 gün kaldı…