Aysinvebebito Arkadaşlar merhaba güncel paket fiyatını bilen var mı ? Doktor tavsiyeniz var mı pakette herşey dahil mi bilgisi olan lütfen mesaj atsın Allah rızası için 💕
Damla-aa Merhaba 2.gebeliğim ilk doğumumuda orada yaptım ben aylar önce mini doğum paketi aldım 7.000’e içerisinde istenilen bütün testler var. Doktorumuz İbrahim hoca çok memnunum naif sakin eli çok hafif özellikle :)) Normal doğum ve sezeryan fiyatlarının arasında 1000 TL gibi fiyat değişiyor diye biliyorum ☺️
benbilmirem Ben hersey dahil doğum paketini aldım 8buçuk vermiştik temmuzda suan bilmiyorum ama ihtiyacınız olabilecek hersey var paketin içinde. Doktorum Bengü Hanım, gerçekten çok memnunum. Doktor arayışı icindeyseniz tavsiye ederim. 😇
Sedavedoga @“benbilmirem” bende orada doğum yapkayı düşünüyorum 8 buçuk fiyat verdiler bana nasıl hastane ortamı ilgileri biraz bilgi verir misiniz kararsız kaldım koru mu lokman hekim mi diye
ilkanneyim06 Ben 4 ay önce 8.250 ye aldım paket ibrahim alanbaya suan 10.600 falan olmuş diye okudum bi kaç yerdede hamilelikte yapılan testleriniz,doğumunuz vs içinde hep