Melisasis Bebeğimin hemen hemen her şeyi tam ama kendime başlamadım henüz hastanede neler ihtiyaç deneyimli anneler ? Ne getirilmeli , ne gereksiz ?
Dilek-K0 Melisasis alt çamaşır 2 adet gecelik Terlik Bence bunlar. Ablam 2 gün önce doğum yaptı bunlara ihtiyacı oldu Bebek içinde bez hastane çıkısı battaniye bunları zaten ebe hemşire vs onlara veriliyor ablam bide sütü olmaz bebek aç kalır vs diye aptamil mama aldı toz mama onu hazırladı ılık su ile yeğenimi hem emzirdi hem onu verdi başka kadında vardı odada o yapmadı böyle bebeği sıvı kaybetti aç kaldı baska hastaneye sevkedildi bebek sıvı kaybetmişti aç kalmıstı çok sükür yeğenim iyi. Not ablamın 2. Sezeryan doğumu
Atesays Melisasis terlik patik çorap zira doğumdan sonra epey üşüyor ayaklar :)) unutmusum koymayı çantayı getirenlerde sagolsunlar akıl etmemişler getirene kadar ince çorapla baya üşüdüm 😂😂😂
egeninincisii Melisasis Doğum sonrası için buzluk doldurun bence 😅 sarma, dolma, fasulye, börek, içli köfte, mantı vs. Yemek çok sıkıntı oluyor sonra.
HurremSultan Melisasis valla gerek duymadım. Gittiğimde üzerimdeki uc çamaşır ile durdum suyum siziyordu çünkü ped takmıştım. Doğum sonrası da zaten bez taktim. Hatta birkaç gün giymedim desem yeridir😄
Dilek-K0 Melisasis evet bence kesinlikle mama ve küçük termus biberon muhakkak bulundur. Ablam devlette doğum yaptı asla mama vermediler emecek dediler ısrarlı şekilde süt gelmemesine ragmen mamayı biz genede hemşire ebe vs kkimse yokken verdik iyiki vermişiz
Mommm03 Melisasis kendime 2tane pijama takimi koydum iç çamaşırı koydum ama kullanamdm hırka koydum kullanmadım çorap koydum havlu koyacaktim unuttum kilotlu ped koydum adını unuttum kendime çok şey koymadm ya hep çocuğa koydum şimdi bile az seyler koyarım pijama takımı havlu atlet çorap ped emzirme sutyeni hastendn eve giderken temiz kiyaftler