Evet kızlar çok şükür doğum hikayemi yazmak banasa nasip oldu herşeyi gerçekleriyle yazıcam ne çok polyanna nede felaket tellallığı yapamam zaten herkesin doğum kendine has oluyor emin olun her doğum ayrı tecrübe neyse gelelim doğuma ben daha önce 2 genel anestezili sezeryan oldum 2 oğlum vardı perşembe günü 3. Oğlumu spinal sezeryanla kucağıma aldım ben aslında yine genel düşünüyodum ama doktorum spinal önerdi sezeryan sonrası ilk 3.4 saat ağrısız geçiyor uyuşukluk geçmediği için bebeği daha rahat emzirirken falan dedi ben baş ağrısı oluyormuş acı hisseden oluyormuş diyince sen en iyisi anestezi uzmanıyım konuş aklına takılanları ona göre karar ver dedi konuştuk anlattı herşeyi baş ağrısı tavsiyelerinizi uyarsan yaşamazsın sıkıntı dedi acı olayı mümkün değil kontroller yapılıyor dedi panikmolursan tansiyon düşüklüğü falan sakinleştirici yaparız sıkıntınolmaz dedi bende karar verdim spinale sonra doğuma 2 gün kala evi bi elden geçirdim sil süpür son gün kendim için çorba hoşaf sebze pişirdim dolaba attım çünkü eşim yanımda olcak başka bakacak kimsem yok eşim aperetif şeyler anca yapıyo kendime hazırlık yapmam iyi oldu çünkü eve gelince hazır yemek çok iyi oldu neyse son gece 2 saat uyuyabilirim heyecandan eşimi zorla yatırdım enazından o uykusunu alsın dedim sabah 6 da yatış yapıldı istanbul da özel bir hastane damar yolu açıldı nst falan 8 de vakit geldi beni aldılar duygular şelale eşimle helalleştik ameliyathaneye girince dualarımı okumaya başladım kolay değil gerçekten insan korkuyor neyse beni yataktan sedyeye aldılar kambur oturdum bi hemşire önümde durdu ellerini tuttu o bana güven verdi anestezit geldi sırtıma steril ilaç sürdü şimdi kımıldamadan dedi iğnemi yaptı ben ilaçtan irkildim sırtıma sürülen soğuk çünkü iğne yaparken hiç acımadı diyemem ama çok değil normal bi iğne ağrısı ama sırt olunca insan tedirgin oluyo ama kan aldırmak damar yolu daha acılı dır yani öyle diyim neyse şimdi sıcaklık olcak dedi bekledim öyle nişi olmadı ama varis çorapları vardı dizden yukarı kadar sıkıyodu ondan sıcaklık hissetmedim bence sonra uzandım ayağını kaldır dediler kaldıramadım göğsüme kadar uyuştum sonr dokunma hissedeceksin acı asla olmicak dedi ama dokunma hissedince korktum acıda olcak gibi geldi bana sonra sondamı takan hemşire dedi bu acılı bi işlem şuan takıyorum ne hissediyorsun dedi acı yoktu tuhaf baskı gibi
- Bişe ilk doğumumda uyjşmadan takılmışı bana ağrı oluyo gerçekten sonra önümü kat kat örtüler doktorum geldi seni kontrol edip başlıyorum dedi hemşire şimdi biraz baskı hissedeceksin dedi ve bebeğimi uzattılar o an tarifsiz gerçekten ağlıyordu bitanem yanağıma koydular hemen sustu sıcacık yumuşak tüy gibi o an iyiki spinal dedim bebeğimin yüzünü göğsüme koydular 1 fk falan sonra kontrol için alındı temizlendi bebek odasına çıkarcaz sen odaya çıkınca hemen getirmez emziren dediler sonra doktorum o ara tüplerini bağladım şimdi rahmine dikiyorum dedi biraz tansiyonum düşmüş o ara ama ben bişe hissetmedim midem bulanr diye biraz ilaç vermişler istersen uyuyalım dediler iyiydim istemedim