Beyzo01 4+3 deyim bugün verdiğim hcg sonucum 631. Ultrasonda ne zaman görünür acaba ilk gebeliğim de çok heyecanlıyım ve evhamlıyım
Nurrrr90 Beyzo01 canım beta hcg iki günde ikiye katlıyor büyük ihtimal carsamba persembe kese görünür hayırlı olsun inşşş
Sureyya1 Beyzo01 masallah degeriniz cok guzel 5. Haftalarda keseyi 7. Haftada kalp atisini duyarsiniz
Beyzo01 Ozgectndg Çok güzel duygular ya. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Bakalım ben ne zaman göreceğim
queenmerve Beyzo01 2500 üstü olduktan sonra kesenin göründüğünü biliyorum. Her gün x2 yapması lazım değerinizin. Ben 6+2 de gördüm keseyi ve bebeğimi
ylmzftma Kızlar merhaba. Benim cuma günü ilk kan sonucum 17.59’du. Cumartesi adet günümdü geçti. Pazartesi yeniden verdim 60.24 çıktı. İyi bir atış mıdır bu? Bir de gecikme olduğu halde bu kadarlık bir değer çıkması normal mi?
FndG5 ylmzftma değerinin yüksekliği kişiden kişiye değişir yüksekliğine değil de iki günde bir iki katı olup olmamasına dikkat edin gerisinin pekte önemli olmuyor 🙂
FndG5 Ben 6+5 görünüyorum ama ilk defa dün keseyi gördük küçüktü biraz 5+2 görünüyor iki gün sonra kontrolüm var bebeği görebiliriz dedi doktor Rabbım hepimize nasip eder inşallah 💜