ikizlerin_annesii Kızlar cennet hurması yesem bebeğe zararı olur mu? Çok canım istiyor bir de çok severim hiç dayanamam. Ama tereddüt ettim bişey olur mu diye. Yardımcı olur musunuz🫣
Flyy ikizlerin_annesii normal hurma sıkıntı da cennet hurması için bi sey duymadım ben de yiyorum buldukça 🙂😁
Flyy sedamom00 2 tane yiyomuşsun daha ne abartcan kızz bi kilo mu zaten büyük onlar 🤣🤣 ye ye bebişe sağlık ve kilo olarak dönsün inşallah
sedamom00 Flyy BNde öyle yapıyorum canım kilo alsın diye haha çok seviyorum güzel oluyor cennet hurması🤣🤣
ikizlerin_annesii Ayy bende çok severim hiç dayanamam yinede korkuyorum abartmadan yemeye çalışıyorum😅
Ayse_3434 Ben çok severim daha bugün bitane yedim olduğu zaman günlük tüketiyorum bir zararı olacağını düşünmüyorum
[silindi] Ben 5 tane hurma yedim ve kasık agrım var suanda bilgimde yoktu açıkcası hurmanın rahmi yumuşattığı dan bişi olur mu acaba içime kuşku düştü 🤦🏻♀️
Ays19Ays ikizlerin_annesii hurma benim zaafım her gün 2 tane yerim bence hersey kararında güzel bişey olmaz