Emily37 egemomss açılmam yada sancım yok şükür.Haftaya pazartesi gene kontrolüm var eğer sancı açılma olursa çarşambaya doğumum var yoksa 16 kasımda inşallah🥰🙏 dua edin kızlar 16 kasıma kadar beklesin 🤲🙏🙏
Cerenmert egemomss bugunn 36haftaya girdimm catı muayneleri baslayacak korkum cok var hem dogum hem catı muaynesii
egemomss Cerenmert Canım ben açıklık var mı diye alttan muayene oldum geçen gün. Çatı muayenesiyle aynıymış. Dayanilmayacak bir acısı yok,hatta acımıyor bile diyebilirim hiç korkma bence.
Cerenmert egemomss Nasıl birsey peki anlatabilirmisiniz ? Sadece parmak mı sokuyolarlar iki parmak yoksa direk elmi :(
egemomss Cerenmert Çatı muayenesini haftaya olacağım. Elini komple sokamaz ki canım iki parmak soktu. 1 dakika bile sürmedi. İlişkiye girer gibi yani. Bana güven hiç korkma.
melegimhosgeldin1 egemomss ben değilde az önce burlarda birini gördüm 36. Haftada ikiz demişler 😂😂hala saskinlihindayim
egemomss melegimhosgeldin1 Gördüm de ben zannetmiyorum ikiz gebeliklerde 36.haftaya zor geliniyor bir yanlışlık olmuştur
Afraaaa egemomss bizde 36+4 uz bugün çatı muayenimizi de olduk şükür ki sıkıntı çıkmadı normal doğuma müsait dedi😍normal istiyorum ama Bebek biraz kiloluymus sezeryan da dönebilir heran🤣