Anne9283 Kızlar 36+6 hamileyim 2 gündür aşırı derecede vajina kemiği ağrısı var nerdeyse oturup kalkamıyorum bile sizce neden
Alley06 Anne9283 bende 36+2 yim zaten oluyodu ama bugün dayanılacak gibi değil yürüyemiyorum resmen yatakta bile sağa sola dönerken can çekişiyorum neden acaba bende burda bekleyim.
Tulayyyy Anne9283 benimde 36. haftadan beri ağrıyo pelvis kemikleri açıldığı için ağrıyo doğuma hazırlık yani
Satiyeak Anne9283 doguma hazirlik.pelvis kemikleri esnemeye basliyor. Genelde gebelerde olur. 23. Haftamdan beri var. 37 yiz gelmesini bekliyoruz artik😂
Anneadayiozlem Bende 27+1 deyim bu sorun bende de çok var bir haftadır bende erken haftalarda olmasından dolayı endişeliyim yerimi alayım bilgisi olan bilgilendirsi lütfen
Sarmihce Bende 32+4üm 2 gündür yaşıyorum. Yatakta sağa sola dönemiyorum. Eğilip kalkamıyorum. Yürüyemiyorum baya acı çekiyorum. Neden böyle oluyor bende anlamıyorum canım baya yanıyor.
sunmomy bende yatakta sağa sola dönerken iki bacak aramdaki ince kemikler ağrıyor ben daha 21 haftalıgım neden olur ki bu ya
Esramuslu Benim sadece yuruyunce aciyor dokununca veya wc de hic acima kaşıntı yok ama yürüyünce bi aci hissediyorum yuruyusumu etkiliyor resmen yarin randevum var sorucam bilgi veririm. Bende 26 haftadayim bu aralar boyle mi oluyor acaba?
sunmomy Esramuslu benim öyle bir sorunum olmuyor ama bu acı geceleri rahatsız edici derecede. zeğer vucut kendini doguma hazırlıyorsa bizim icin cok erken değil mi?