Allahvargamyok Kızlar annemle kalp atışı icin devlet hastanesine gidicez acaba ne demem gerekiyo direk kalp atışı baktırmak istiyorum diyince bakiyolarmı daha önce hiç devlette muayene olmadimda ben kadın hastalıkları olarak?
Kayaozge Allahvargamyok Doktorun seni muayene ettiğin de dinlettirir zaten ama bazılarına söyleyince dinlettiriyorlar eğer doktorunuz bir şey dinlettirmezse kendiniz diyin dinlettiriyorlar zaten hemen 😊
Adarinannesi Allahvargamyok bende devlet takipliyim kalp atışı haftası erken olduğu icin belli bir haftadan sonra bakıyorlar ben özelde dinledim 6 haftamda devlete ise 12 haftamda dinlettiler zararlı diye siz kaç haftadasiniz
Nursaygi Adarinannesi Bende şehrimdeki araştırma hastanesine gidiyorum banada 6. Haftamda dinletmediler kalp atışını gösterdiler sadece. Zararlı olduğu için 12. Haftadan önce dinletmeyi çok önermiyoruz demişlerdi.
Havvanr- Allahvargamyok Ben de ilk 6 haftalıkken gitmiştim dinletmişlerdi bence senin de duyulur kalp atışı.
Allahvargamyok Nursaygi sağlıklı olup olmadığını bileyim yeter kalbinin attığını kalp atisini sonrada dinlesem olur o zaman :)
Nursaygi Allahvargamyok Tabiki en önemlisi o zaten sağlıklı olsun hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah 🥰🙏🏻