ilaydasya 8+3 olduk ve inanılmaz mide bulantısı cekiyorum hiçbir şey yiyemiyorum su bile içemez duruma geldim doktorun verdigi ilac etki etmedi yasayan var mi
yagmur0504 ilaydasya benimde aynı oldu kuzum hapı gece içiyordum sabah rahat oluyordu. Yalnız her nekadar miğden bulansada suyu mutlaka içmelisin dedi doktorum. Bebişin bulunduğu su azalmasın dedi.
Gzdeeeymn ilaydasya muz yemeni tavsiye ederim bulantıyı biraz önlüyor ben sabahları ve akşamları bulantım başlarken yiyordum bulantımi baya bı azaliyordu. Banada doktorum hap vermemisti bulantın için muz ye iyi gelir demişti gerçekten bende işe yaradi tavsiye ederim.
Esko213 Bende aynı haftadaym bulantı değil ama baş dönmesi çok fazla anı hareketlerde ayağa her kalkmamda bu sıkıntıyı yaşıyorum çok kötü bı durum.
yagmur0504 Esko213 uzanıp dinlenmen gerek kuzum birden ani kalkma. Birde eğer yakınlarından biri varsa seni eşin gelene kadar tek bırakmasın Allah korusun başın döndüğünde düşersin çarparsın bir yerlere dikkat etmen gerek.
yagmur0504 Esko213 olabilir kahvaltıda yumurta ceviz bal ve kaymak yemelisin bol su tüketmelisin. Benim hem miğde bulantısı hem baş dönmem vardı. Allah razı olsun annem hiç bırakmadı. Evde tek birşey olur diye
Esko213 Ailenin yanında olması büyük avantaj ama benim öyle bı imkanım yok maalesef uzağız kendim dikkat etmem lazm ani hareketleri birakmaliym
yagmur0504 Esko213 Arada yavaşça kalk lavabo ihtiyacını ve yeme içme ihtiyacını karşıla çok hareket etmeden sonra uzan ve dinlen daha iyi gelecektir🙏
yagmur0504 Esko213 artık bir annesin kuzum bebeğini ve kendini beslemen bol bol uyuman ve su içmen gerek. Vitamin verdimi doktorun mutlaka iç. Sağlıkla büyüsün gelsin bebeğin🤗🙏
yagmur0504 Esko213 gidince sana mutlaka vitamin verir. Mutlaka iç ama kahvaltını mutlaka yap. Hamileliğin tadını çıkar. İnan çok güzel bir mucize. 🤗🙏
Ebbbr Prillam ve yarım zofer kullandım o dönemde 16. Haftaya kadar anca öyle yataklık olmadım ama yine kustum her gün Allah sabır versin 23. Haftadayım hala prillam devam zofer aşırı kabız yapıyor ama bi onla azalıyordu
yagmur0504 Ebbbr kuzum kabız olmaman için bol su incir kurusu ayran yoğurt ve sebze tüket inan daha iyi olur 🙏
Sinemliiii Benimde bugün mide bulantım başladı ama tüm gün sadece sabah değil ve ağzımda sürekli tuhaf acı bir tat ne yesem 5dk sonra aynı tat geri geliyor sanki 🤮