As06 Ay bu haftadan sonra bende nasıl oburluk baslafı kızlar napacam ben gozumu acıyorum yemek kapıyorum yemek tatlı
Zozi As06 yalnızım sanıyordum demek sen de öylesin🙃bu zamana kadar iyi geldim yani tatlı falan yemiyordum.ama 2-3 haftadır canım cok tatlı istiyor, ben de yiyorum.sadece tatlı da değil yemek de yiyorum baya.bu arada 36. Hafta benim.
Minnakkkk As06 oley yanlız degılmısım 😀😀 elımde cıkolata kavanozu kaşık kaşık yıyorum bu zamana kadar cıkolata nerdeyse hıc yememiştim ama sımdı gözümü açtığım gıbı elımde kavanoz 😀😀 ve sureklı bıseyler yıyesım gelıyor sadece tatlı degıl yanı ne bulursam yıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙋🏻♀️😀
Faziletttt As06 32 haftalık oldum bende ya tatlıcının önünden geçerken resmen ölüyorum yemezsem her gün yiyorum gece bile cnm istiyor
ardengunes Hemde hiç yalnız değilsin 🙋 😂 sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle meyve bu ara mandalinaya taktım kafayı sonra neye takarim bilmiyorum 😂😂😂
Laylaycizi_96 Minnakkkk Tubaanne1 bol bol dinlen suan nereye dönsem kaburgam batıyor biraz iş yaptım sırtım belim neremin agrıdıgı belli degil
ardengunes Canisi44 32 de 2496 idi p.tesi randevu var 35 olucaz tam bakalım merakla bekliyorum sizin peki😊
ardengunes Canisi44 açıkcasi kiloya çok takilmiyorum benim düşüncem sağlıklı olsun kilo önemli değil 😊 hiç konusmadik bu zamana kadar doktorumla doğumla ilgili. p.tesi 35 olucaz nasipse bakalım o zaman bişey dicek mi
Canisi44 ardengunes aynn öyle bende öyle ama zaten kilo alacaklar önemli olan sağlıklı sağ salim doğmaları bizlerde sağ salim kurtulalım inşallahh