Duyguu48 Merhaba ben 8+4 haftalık hamileyim. Doktorum vitamin ilacı verdi ama içerken ölüp ölüp diriliyorum resmen. Kusmamak için elimden geleni yapıyorum. Acaba benim gibi olupta bu duruma bir çare bulan yada önerisi olan var mı?
Figennn Duyguu48 Bende senin gibiydim ictigim an geri cikariyodum, doktorum 10 gun ara vermemi soylemisti oyle yaptim sonra duzeldi. Simdi demir haplari midemi bulandiriyo onlarida gece uykundan uyanip iciyorum. Snde gece ice bilirsin cnm😊
tgcknn Duyguu48 bende ilaç konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ferro sanol ve decavit adında ilaçları kullanıyorum. Doktoruma mide bulantısı yapıyor dedim bir gün dur bir gün kullan dedi 🤔
Muhammedamine Duyguu48 ne içiyorsun böyle ? ☺️ Birtek folik asit içiyordum ben senin haftalarında kokan bir hapta değil ama
Duyguu48 Destina21 benim kilomdan dolayı sanırım. 1.55 boyum 41 kiloya düştüm düşük riskim felan kanamam da oldu . Ondan dolayı verdi sanırım. Folikasitte içiyorum onda sıkıntım yok
Duyguu48 tgcknn yarın kontrolum var bende bir danisacagim elbet ama alternatif bir yol var midir diye sormak istedim sizlere. Mesela ilaç içtikten sonra hemen limon yalıyorum bastırıyor 😂 kendimce bulduğum bir yöntem
Zeynur Ben de ferro sanol kullandım ayrıca devit3 oral damla kullandım bende de acayip mide bulantı iştahsızlık ve kusma yaptığı için doktorumu aradım hemen bırak dedi bazı vücut bu ilaçları tolere etmeyebilir dedi onların yerine gyneferon ve coledan damla kullandım çok iyi geldi . Bu arada bunları sabah aç karna değil de öğlen aç karna iç dedi rahatladım